Prima service!

Keurig op tijd en nette communicatie!

Bestelling gaat altijd goed

Het bestellen en het leveren van de producten gaat uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

Snel met bezorgen en tevreden

Prima service ,goede bezorging

Super in alles

Makkelijk bestellen..duidelijke lijst met wanneer ze leveren ....fijn een apje van te voren en en apje even van te voren...super webwinkel

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede kwaliteit+ heldere communicatie

Goede kwaliteit+ heldere communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heldere communicatie rondom de levering; fijn!

Goede ervaring

Prima geleverd krijg mooi op tijd mail met tijdklok van de levering en 06 nr wat je kunt bellen als t niet uitkomt. Ook op tijd geleverd volgens afspraak

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd alles volgens afspraak en op de minuut geleverd.

Altijd alles volgens afspraak en op de minuut geleverd.

Het voer is makkelijk te bestellen via de website. Je krijgt op tijd bericht wanneer het geleverd wordt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Verzenden en ontvangen goed opgeklaard afgestemd

Fantastisch!!

Ik kan het iedereen aanbevelen! Heb nu ander merk vlees besteld, ben benieuwd hoe het gegeten wordt, service en communicatie zijn supergoed!! Ben erg erg blij mee

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keus, goede communicatie, klantvriendelijk en op tijd geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne bezorging met tijdvak, en info dat de bezorger er aan komt.

Perfecte service en uitstekende kwaliteit

Onze Engelse Cocker Spaniel heeft allergieën. Toen ik voor de 1e keer bestelde was ik niet zeker of ik de producten had die deze onderdelen niet bevatten. Ik stelde een vraag en kreeg heel snel antwoord. Er is keuze uit diverse merken en diersoorten! De leveringen zijn perfect. Je weet wanneer ze komen en staat in contact met de chauffeur. Als je even de deur niet open kunt doen dan zet de chauffeur het voor je neer, eventueel extra verpakt. En hij stuurt een foto dat het er staat!

• Heeft u verbeterpunten? Als ik iets moet zeggen, misschien meerdere bezorgdagen per week.

Goed voer, goede levering

Ruime keuze uit rauw voer, bovendien een perfecte levering. Een dag van tevoren krijg je een tijds marge door, en de dag van levering ongeveer half uur-kwartier voor de levering een appje wanneer de chauffeur ongeveer bij je voor de deur staat, die alles keurig in bij mij in de gang gezet.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Very happy with the service

Very happy with quality of food & also the delivery experience.

Topproducten, goede, vriendelijke service en goed bereikbaar!

Zeer goed gevoel bij dit bedrijf!

Je zou er bijna zelf balletjes van draaien

Lekker vers Alaska vlees. Het ziet er zo lekker uit dat je het bijna zelf gehaktballen van draaien. Lekker makkelijk thuisbezorgd. Met altijd appjes etc voor de beste nazorg.

• Heeft u verbeterpunten? Een pushbericht als het weer tijd is te bestellen zodat je het niet vergeet. Ps. Dit bericht niet online plaatsen

Goede service.

Duidelijke tijden van bezorgen een dag vooraf. Ook de dag zelf houdt de chauffeur je op de hoogte van de juiste bezorgtijd. Goed vlees voor mijn hond en door de hoeveelheden zijn daarvan de kosten laag. Ik vind KVV webwinkel een echte aanrader

Nette service

Het vlees is in kleine porties verpakt, heel handig. Duidelijke communicatie en netjes bezorgd. Helaas eet de kat het niet. Beetje zonde van het geld.

Zoals altijd geweldig

Elke bestelling die je doet is de communicatie erg netjes je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het eten gebracht wordt. Ik zou dit erg aanbevelen.

Top bedrijf

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoelaat de bezorger komt. De bezorger is ook erg vriendelijk

Doen wat ze beloven

Geweldige logistiek, kan niemand overtreffen!

De dag voor levering, is een vaste dag in de week, een bericht tussen elke tijden geleverd wordt en op de dag zelf een half uur van tevoren wanneer ze er zijn meer de bestelling. Tot op de minuut klopt het. Helemaal top, in één woord, Betrouwbaar!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs