Duidelijke aankondiging bezorgingstijd,? Goed ingepakt. Vriendelijke bezorger

altijd op tijd

mooie site goed overzichtelijk

ik geef jullie een 10 maar ik wil geen review plaatsen

Geweldige service!

Heel fijne communicatie vooraf en altijd precies op tijd. Ook wordt er goed meegedacht mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn. Heel blij met deze webshop!

Uitstekende service

Uitgekiend leverings proces

Er wordt netjes een dag van te voren doorgegeven hoe laat er ongeveer geleverd gaat worden. Op de dag zelf volgt er nog een nauwkeurigere tijd.

Weer prima

Helemaal goed, zoals bij elke bestelling.

Uitstekend!

Prima en veel keus

Ruime sorteren en zeer accurate bezorging

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super service en groot assortiment

Na bestelling dag van te voren bericht hoe laat geleverd wordt en op de dag van levering ook appje hoe laat afgeleverd wordt. Bovendien was de chauffeur zeer klantvriendelijk en heeft hij de dozen voor me binnen gezet en niet zo maar buiten voor de deur. Wij bestellen kvv en het assortiment is geweldig met steeds grote voorraad. Ook is het handig dat wekelijks geleverd wordt, zit je nooit zonder.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ben al jaren naar volle tevredenheid klant. Product is altijd goed. Heel fijn is dat zeer goed gecommuniceerd wordt hoe laat bestelling wordt bezorgd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijn webwinkel om KVV te bestellen, duidelijke site en de levering perfect, prima service!

Altijd op tijd, altijd behulpzaam

Bestel al een tijd bij KVV en ik ben meer dan tevreden. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar, geven aan wanneer en hoe laat ze komen en zijn zeer behulpzaam bij vragen!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keuze, makkelijke site, prima communicatie, vriendelijke aflevering.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Groot aanbod kvv

Bestellen gaat gemakkelijk. Voordat de bestelling komt krijg je netjes een whatsapp bericht met de aankomsttijd. Tijd klopt altijd.

Je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de leveringen

Voor herhaling vatbaar

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Communiceren prima en bestelling is volgens opgave. Product ziet er vers uit en wordt graag door onze hond gegeten.

Fijn dat je weet hoe laat er iemand komt ,om de bestelling te brengen. Onze hond eet er lekker van.

Zéér tevreden

Goeie service, top communicatie en altijd vriendelijke bezorger

Tot op heden super tevreden, over bestellingen en bezorging!

Korte lijnen. Snelle en correctie bezorging. Fijn dat kort van tevoren per app gemeld wordt hoe laat de bezorging valt te verwachten!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima producten voor een goede prijs

De bevroren producten zijn op het afgesproken tijdvak afgeleverd en voorafgaand duidelijke tijdvakken (de dag ervoor een tijdvak, en op de dag zelf met een verwacht tijdstip, erg handig! Alles was goed verpakt en nog diep bevroren.

• Heeft u verbeterpunten? meer opties voor afleverdagen in een regio (maar zoals het nu is is het ook prima werkbaar)

Levering zoals verwacht

De producten die ik zocht gevonden in de webshop, zeer tevreden over de communicatie over de levering en de levering zelf.

Geweldige service

Bestelling is altijd op tijd. Precies zoals ze van te voren aangeven.

Geweldige service !!

Zeer makkelijk bestellen . Keurige bezorging exact op tijd door duidelijke planning volgens afspraak ! Klasse !!!!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Munnikenweg 8