Perfect!

Vandaag besteld, morgen in huis, zo kan het bijna werken! Maandag voor 12 uur besteld en ik heb het vlees dinsdags in huis. Maandagmiddag krijg ik een appje tussen wanneer en wanneer ik de chauffeur kan verwachten. Op dinsdag stuurt de chauffeur me een half uurtje van tevoren een appje hoe laat hij precies verwacht er te zijn. Mamoet is super vriendelijk en behulpzaam. Ik kan niet anders zeggen. Perfect!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Zeer tevreden, duidelijke communicatie over levering. Perfect!

Net bedrijf alles goed geregeld

Website is duidelijk. Levering is altijd netjes van te voren gemeld. Personeel is vriendelijk. En vragen worden netjes behandeld

Altijd goed verpakt goed in de aangegeven tijd vriendelijke chauffeurs.

uitstekend

De bestelling klopt altijd en je krijgt van tevoren bericht hoe laat het bezorgd wordt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

alles uitstekend geregeld en geleverd

aflevering van het vlees is prima geregeld en uitgevoerd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en een prima snelle service

Ik bestel hier al een aantal jaar vers vlees voor de honden. Bestellingen worden altijd keurig, diepgevroren, op de afgesproken tijd geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Voldoet aan alle verwachtingen.

Duidelijke web site ,vriendelijke medewerkers bezorging met duidelijke tijden die ook worden nagekomen. Top.

zijn altijd op tijd

wij bestellen er vers vlees, onze hond bleek allergisch voor granen en andere toevoegingen. nu niet meer gelukkig. afleveren gaat perfect je weet precies wanneer ze voor de deur staan.

Kwaliteit en punctualiteit.

Ook al is het online, vriendelijk. Dankzij de goede communicatie weet je precies wanneer KVV Webwinkel voor jouw deur staan.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede website en bezorging en kwaliteit vkees

Wat ik heel fijn vind is de goede communicatie over hoe laat jullie komen bezorgen.

Super service!

Makkelijk bestellen en super fijn dat ze zelf even het vlees weg willen leggen wanneer ik een keer niet thuis ben. Echt top!

Super!!

Ik ben zeer tevreden en ik heb verder geen opmerkingen

Heerlijke producten

Al verschillende producten geprobeerd voor onze hond, genoeg keuze en hij vindt het allemaal lekker. Geweldige service en vlotte bezorging.

Vriendelijk personeel

Uitstekend vers vlees, snel geleverd.

Ik heb nu voor de 3e keer voor mijn pup vers vlees voor mijn pup van 8 maanden besteld, goede kwaliteit, mijn hond is super gezond, glanzende vacht, en mooi wit gebit. Verder wórdt het netjes bezorgd, de bezorger zet het voor mij keurig in de gang. En er wordt mij via de app gevraagd of ik thuis ben wanneer de bezorger komt en anders wordt er een andere tijd voorgesteld. Kortom ik ben super tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, snelle levering en goede service.

Duidelijke communicatie qua levering en goede producten.

Prima levering

Sinds kort vlees van KVVwebwinkel. Alleen maar goede ervaringen.

Top, snelle levering

Top food Goede service

Prima !

Ankondiging van Levering per SMS/WhatsApp ! Aanpassingen mogelijk via toegevoegd mobiel nummer . duidelijk. Altijd op tijd . Vriendelijke medewerkers.In mijn gevaal Frans.

• Heeft u verbeterpunten? alles prima zo

Niets te klagen, allergoedkoopste geregeld.

Mijn ervaring is goed. Je word goed geïnformeerd over de bezorging.

Snel en goed

Aanrader

Net overgestapt op kvv voer. Mijn hondjes doen het er super op en ze vinden het heerlijk!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs