Weer een perfecte levering

Wederom een zeer positieve ervaring met de KVV webwinkel.

Fantastisch!

Goede en heldere communicatie. Vriendelijke bezorger!!! Komt afspraken na. Bestelling is top geregeld!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd op tijd en goede producten

Je krijgt altijd netjes een sms’je met de tijd en ze zijn dan ook op tijd. En een hele aardige man die alles bezorgt. De keuze in vlees en andere zaken voor de hond is prima in orde. Ik ben zeer tevreden over KVV

Geweldige service

De vaste leveringstijd, en de vooraankondiging via WhatsApp is geweldig.

betrouwbaar,

goede communicatie

• Heeft u verbeterpunten? geen

perfecte service door uitstekende prijs/kwaliteits verhouding

Het gekochte was perfect op tijd bezorgd en verpakt. De hond doet er nu en moord voor; eigenlijk dus te lekker!

Doen wat ze zeggen

Goede service. Weet waar je aan toe bent. Vriendelijk

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Al 3 jaar klant nog nooit is er iets mis gegaan.

Topservice!

Door omstandigheden waren we nog niet thuis maar alles is keurig in onze vriezer gelegd (staat in de schuur). Echt TOPSERVICE!

Altijd netjes op tijd de levering!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed communicatie en op tijd levering

Via Whatsapp kreeg ik berichten wanneer mijn voer komt (een dag van tevoren en 15 min ervoor) Hij doet volgen de afspraak, super!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede webshop, prima producten, uitstekende communicatie

Ik doe, sinds ongeveer een jaar, elke maand een bestelling van vers, ingevroren producten. Alles wordt diepgevroren afgeleverd, zelfs tijdens hete zomerdagen. Nog geen enkele keer een probleem gehad met producten of levering. Daarnaast is de communicatie rondom de levering uitstekend. kortom, zeer tevreden klant.

Gewoon goed

Vriendelijke mensen goede service dus gewoon goed

TOP!

Super service

• Heeft u verbeterpunten? nee

super webwinkel

gewoon helemaal top, altijd op afspraak, altijd netjes een apje...helemaal top

Fijne service!

Ik bestelde voor het eerst op de webshop maar dat ga ik zeker vaker doen. Het contact en de afhandeling van de levering waren op maat en ik ben heel tevreden met de producten. Top!

zeer tevreden

2 keer besteld nu, en echt een zeer goede ervaring!

Super fijn. Altijd netjes een berichtje wanneer ze komen en als ze geweest zijn. Ik ben zeer tevreden over hoe alles gaat.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

De bezorgdienst loopt op rolletjes

Groot assortiment Goede Service Bezorging aan huis: Sms’je over verwachte bezorgtijd vooraf Altijd op tijd Altijd keurig in diepgevroren staat En vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super vriendelijke bezorger en zeer goed geholpen online…

Altijd correct geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

ruim assortiment en goede communicatie rondom moment van leveren

Komt altijd op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ruime keuze op de site met duidelijke omschrijvingen. Bestellen gaat erg makkelijk evenals de betaling. Nette levering en duidelijk de tijdskaders gehad. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. En vlak voor de levering nog een appje dat ze er bijna zijn. Keurig verpakt en dus in 1 woord super! Ze hebben er een klant bij.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs