Goede communicatie

Ga zo door

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging op tijd & goed bevroren!

Bezorging op tijd & goed bevroren!

Goede service goede artikelen

Zeer nauwkeurig

Goede communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed voer voor uitstekende prijs thuisbezorgd

Al een aantal keer bevroren rauwvoer besteld, elke keer uitstekende communicatie mbt aflevering (dag van tevoren een tijdslot, op de dag zelf nog een berichtje met een specifiekere tijd), en het voer was altijd nog goed bevroren bij aankomst, ook als het later op de dag geleverd werd.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien meer keuzemomenten mbt bezorgdag (maar ook zoals het nu werkt is het prima)

Nette snelle levering

Het was weer een nette snelle levering product goed bevroren

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima service. Klantvriendelijk en heel snel

Persoonlijke vragen werden direct beantwoord

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne communicatie, komen afspraken na

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Voor mij was dit de eerste keer met de webwinkel Voor herhaling vatbaar Super service

Fijne service en kwaliteit

Mooi op tijd. Prima producten

Snelle levering. Alles keurig verpakt en prima pro

Hele fijne service!

Wij bestellen al een tijdje het vlees voor onze honden bij KVV-webwinkel, omdat het zo fijn is dat ze aan huis leveren. We krijgen altijd keurig een dag vóór de levering een tijdsblok van maximaal 2 uurtjes - en op de dag zelf wordt er ook nog een berichtje gestuurd als de bezorger er bijna is. De leveringen vinden altijd plaats op de aangegeven tijd, en de bezorgers zijn allemaal ontzettend vriendelijk. Het vlees wordt bovendien echt diepgevroren bezorgd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Keurige aflevering

Super bedrijf

Goed bedrijf. Goede service, eerlijke prijs, mooie produkten en bezorging perfect.

• Heeft u verbeterpunten? Nee echt niet

altijd alles uitstekend

Prima ! Kwalireit Vande produkten. Op tijd geleverd . prima informatie ! SMS, email, mobieltje. Vriendelijke medewerkers.

• Heeft u verbeterpunten? nee

goede service ik zou hier nog een keer bestellen

nou contact gehad over de levering ik gaa hier weer bestellen

Goed vlees en goede bezorging!

Keurige levering. Je krijgt tijd door en vlak van te voren krijg je nog een app.

Het vlees wordt netjes op tijd thuis gebracht en nu al twee geen verzendkosten hoeven te betalen, als aanbieding! Ook krijg je netjes een appje met een tijdvak dus ben erg tevreden!!

Vriendelijke en goede service!

Fijne producten en hele goede service. Goed bereikbaar. Echt een aanrader!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Vriendelijk personeel en ik vind het erg prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de levering.

Altijd goed!

Op de website zijn ze heel duidelijk met hun bezorgdagen. Tot nu toe ben ik heel tevreden geweest over de communicatie, want ze sturen de dag van te voren een berichtje (in mijn geval een appje) over de geschatte bezorgmoment. En op de dag zelf krijg je een appje over het exacte moment dat ze er zullen zijn. Altijd top gegaan!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Supergoede service en communicatie!

Wat een fijn bedrijf!! Snelle levering en supergoede communicatie omtrent het tijdstip van leveren. Een dag van tevoren ontvang je een persoonlijk bericht van een medewerker met het verwachte levertijdstip. Op de dag zelf ontvang je van de chauffeur ook een berichtje, Dit persoonlijke contact vind ik echt top!.

Snelle nauwkeurige levering. Vlees is goed bevroren en de hondjes zijn er gek op.

Prima webshop

Goed spul, eenvoudig te bestellen, keurig geleverd.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs