Dik tevreden zowel over de bezorging, het product als de communicatie.

Er wordt altijd ruim van te voren aangegeven wanneer je de bezorging kan verwachten. Keurig op tijd, Vriendelijke bezorging.

Heel goed!

Ik heb de vlees voor mijn hondje in perfecte staat gekregen. De aflevering is goed verlopen, netjes afgeleverd, bedankt.

• Heeft u verbeterpunten? Nee, hey is gewoon goed.

Zeer positief

Ik ben als altijd zeer positief over KVV webwinkel. De bestelling gaat erg gemakkelijk. Betalen gaat ook gemakkelijk en levering is ook altijd goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat het pakket wordt geleverd. Bezorgd is zeer vriendelijk. Het hondenvoer komt altijd diep gevroren binnen.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Tevreden

Mijn hondje . Moeilijke eter. Vind Kivo heerlijk. Heeft Mooie vacht. Schone tandjes Ben er blij mee. Ik neem wel steeds verschillende soorten vlees. Eet zelf ook niet iedere dag hetzelfde. Niet duurder dan brokken naar mijn mening

Zijn altijd op tijd met bezorgen heel vriendelijk

Ruime keuze

Ruime leuze, goede breng service, redelijk betaalbaar, diep ingevroren geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel tevreden. Makkelijk om te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Doet precies wat het zegt

Altijd op tijd, bestelling klopt bezorgers erg netjes.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd zeer tevreden!

Prima communicatie en altijd tevreden over de neerzettoestemming inclusief de extra omverpakking

• Heeft u verbeterpunten? Minder bezorgkosten zou fijn zijn

Goede service, denken mee waar nodig.

Goede service, denken mee waar nodig.

Prima goede service

Altijd alles prima bezorgd en op tijd. Goede inlichtingen ( ook per WhatsApp )! Vriende;ijke mensen,

Aanbeveling !

Enorm tevreden

Zowel producten die ik bestel zijn super alswel de service die erbij geleverd wordt. Je kan altijd contact opnemen via de app om wat te vragen en er wordt ook snel geantwoord. Jullie hebben aan mij een tevreden klant.

Prima voer, nog steeds betaalbaar, en keurige bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijn bedrijf en duidelijke leveringen

Meerdere keren al besteld bij KVV en altijd fijn met de bezorging, die vooraf aangekondigd wordt via whatsapp. Een keer gemaild en het werd gelijk opgelost. Aanrader!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en er wordt top gecomminiseert over wanneer je de levering kan verwachten.

Er wordt goed aangegeven wanneer je de levering kan verwachten

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geweldig bedrijf

Via WhatsApp wordt je op de hoogte gehouden van de levering. Goede kwaliteit vlees,Nina is er verzot op!!

Nette levering, goed product

Nette levering, goed product

Uitstekend Vers voer

Makkelijk te bestellen , en snel geleverd op vaste dagen , kun je fijn plannen en je wordt steeds op de hoogte gehouden aan eer ze er bijna zijn

• Heeft u verbeterpunten? Misschien nog meer aanbod in vers vlees , meer merken of van merken meer uitgebreid

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site en duidelijke communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld een apje van tevoren wanneer er geleverd wordt

Prima service goede produkten

• Heeft u verbeterpunten? Geen bezorgkosten zou fijn zijn of verlaging ervan

Top communicatie

Bij de bestelling kan je al zien wanneer ze leveren. Dag voor levering een ap met bezorgdatum/tijd De dag van levering nogmaals een ap met bezorgtijd. Prima geregeld.

Dogs are loving this

Really great product, packaging is no leak which is bonus when unthawing. The dogs love the meat.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs