Duidelijke website, goede aflevering

Voor de eerste keer diepgevroren KVV bij deze website besteld. Duidelijke omschrijving van de producten met ingredienten/voedingswaarden. Goed en duidelijke communicatie en overzicht mbt bezorgopties van diepgevroren producten. Per whatsapp een bericht ontvangen welk tijdvak mijn bestelling geleverd zou worden en op de dag zelf ook nog een bericht van een tijdstip. Voor mij perfect! Product is niet extra verpakt met koel houdend materiaal, enkel in een doos, het is dus wel aan te raden om thuis te zijn zodat je het direct in de vriezer kunt leggen.

Honderd punten !!

Met chauffeur levering bij de buren afgesproken. Hij had het pakket keurig verpakt, zodat het even buiten de vriezer kon blijven. Keurig !!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en communicatie!

Alles goed verpakt. Een appje als de bezorger er bijna is en als ik niet thuis ben ook een app waar het staat (en goed ingepakt) echt top!

Hond eet het met smaak

Heb voor de eerste keer besteld was even onduidelijk voor mij wanneer er geleverd zou worden. Bezorger was heel vriendelijk. Onze hond vind het vlees lekker en geen problemen met d ontlasting, ze kreeg eerst Rodi maar dit is uit de handel. Na even zoeken kwam ik bij dit uit, dus even wennen voor mij met bestellen maar gaat goed komen.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien een kleinere verpakkingen kunnen bestellen.

Het product is prima en de service is echt ongelooflijk goed. Ze houden je precies op de hoogte wanneer je bestelling wordt afgeleverd dat voorkomt dat je de hele dag zit te wachten op je bestelling aangezien die is ingevroren is het belangrijk dat je er bent. Ze kunnen er hooguit 5 minuten naast zitten, maar dan is het er ook en kan je je dag verder inplannen. Dus in één woord Fantastisch! volhouden zo.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Zeer klantvriendelijk

Al een paar keer online besteld. De site is zeer overzichtelijk. Je krijgt daarna netjes je orderbevestiging. Vooral de bezorging is uitmuntend. Stipt op tijd en zelfs een appje van de bezorger dat hij er aan komt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en snelle levering

Goede prijs - kwaliteit. Smaakvol product volgens mijn hond. Snelle en nette levering.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Wordt goede informatie geappt voor de levering! Super goed en makkelijk.

erg goed

Communicatie vooraf is erg goed als je een vraag hebt krijg je snel en goed antwoord. Afhandeling Top!!. Levering geheel volgens duidelijke afspraken super op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Good products and great service

I like to feed my dog organic raw meat. (He's much healthier since I do this). I found what I wanted at KVV. The fact that they deliver to your home is also fantastic. They have their own delivery service so there is no chance that your food is defrosting for 2 days while en route. They message you when they will be arriving and you can communicate back immediately. I am more than happy with this company.

Goede service, vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? nee

Hoog service gehalte

Mijn ervaring is een hele goeie, nl: Altijd opnieuw een goeie service, alles kan altijd, altijd uitermate vriendelijk, levertijden altijd op tijd enneagram vind ik ik de tijd van nu een must en ze leveren top kwaliteit producten. Ik ben dan zelf van het bio bandit vlees voor de kat. Ik heb het er graag voor over. B dankt voor de altijd weer goeie service. Zolang het kan en nodig is, zal ik jullie weten te vinden en dit via mond op mond reclame doorgeven .. Een bedrijf zoals jullie verdienen bijna een 10 en meer. Er valt altijd wat te verbeteren zeggen ze, al zo ik het nu echt niet weten wat. Jullie zijn toppers! Een hartelijke groet, Petra Broere uit Sint Jansklooster

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super levering en fijn assortiment

Er is genoeg keuze uit voer voor mijn hond, nu hij puppy is en de rest van zijn leven. De levering is 1x per week, daar krijg je bericht van hoe laat ongeveer en daarna hoe laat precies. Vriendelijke bezorgers.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super service top product snelle levering!!!

Altijd netjes op tijd bezorgd vriendelijk personeel Top product!!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee alles goed geregeld en volgens afspraak geleverd

Altijd bereid om te helpen

Levering keurig op tijd

Heerlijk gezond rauw vlees, voor onze teckel Guus.

Ze die wat ze beloven.

Gewoon goed.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Onze hond is al anderhalf jaar stabiel door het speciale nier dieet. Voeding bestellen gaat snel en is altijd betrouwbaar. Levering wordt prima aangekondigd. Zeer tevreden!

Goed bereikbaar

Prima afspraken en afspraken uitstekend nagekomen. Verder vindt onze hond het vlees heerlijk :)

Top service!

Snel geleverd, goede communicatie en de producten zijn van goede kwaliteit, goed gekeurd door mijn hond!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit, en duidelijke communicatie over levering

. Netjes een app wanneer ze er bijna zijn, vriendelijke service

Goed verzorgd

Snelle en nette levering

Alles was netjes verpakt en bevroren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne webshop. Groot assortiment met goede merken. Goede bezorging.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs