Groot assortiment, klantvriendelijk en duidelijke bezorging

Klantvriendelijk, goede communicatie omtrent bezorging.

Perfect !

Ze doen wat ze zeggen, levering altijd keurig op tijd en diep gevroren. Vlees van goede kwaliteit, waar de honden dol op zijn !

• Heeft u verbeterpunten? Nee !

Goede en snelle service! Top communicatie!

Mijn hond vind de versvlees- en groenteworsten heerlijk. Zo fijn om te zien dat je hond heerlijk smikkeld.

Top bedrijf en service!

Kvv is via de site makkelijk te bestellen. Via de app wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat ze voor de deur staan. Ze denken met je mee en het is altijd mogelijk om eventueel iets anders af te spreken als dat nodig mocht zijn. Alleen maar positieve ervaringen hier.

Met KKV

Besteld en diverse merken de eerste keer geprobeerd. Je ontvangt Keurig een app hoe laat het bezorgd word. En als het niet uitkomt kan er worden gekeken naar passende oplossing. Vlees is diep gevroren en goed verpakt. ***** verdient! Vriendelijke groet, Sacha

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Al jaren ben ik tevreden vaste klant

En al jaren heb ik goede ervaringen met dit bedrijf : duidelijke website, zeer heldere communicatie over levering en stipte bezorging

Goed eten voor mijn teckels

Altijd goede kwaliteit voer en netjes op de afgesproken tijd geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Er werd netjes via whats app gemeld dat bestelde artikel niet op voorraad was en werd aangepast op mijn verzoek Ook kreeg ik nog een kortingscode voor volgende bestelling

• Heeft u verbeterpunten? Niet

Betrouwbaar en goed!

Veel keus in producten en de honden zijn gek of de DARF producten! Uitzonderlijk is de eigen bezorgdienst. Je wordt een dag van te voren ge-appt met de aankomst tijd en op de dag zelf krijg je ook nog een half uurtje van te voren een berichtje van de bezorger! En als deze dan voor de deur staat zie je een vrolijke vriendelijke bezorger die met perfect gekoelde producten voor je deur staat. Geweldig!

Keurig geleverd

De bestelling word keurig geleverd en ook op aan gegeven tijd. Mocht je niet thuis zijn wordt het goed verpakt en net je gesproken waar neer te leggen. Ben zeer tevreden.

Levering volgens afspraak! Heel prettig en prima kwaliteit.

Hondenvoer is makkelijk te bestellen, hond is er blij mee en bestelling komt volgens afspraak en is op tijd. Kwaliteit is prima, ruikt niet onprettig en kan in de koelkast staan. Porties zijn van prima grootte.

Goede webshop

Keurig op tijd met bezorging

Gewoon goed.

Zeer fijn dat je zo goed geinformeerd wordt over het tijdstip van leveren. En een super vriendelijke bezorger.

Top versvlees vriendelijk

Goed voer altijd op tijd met bezorgen bv krijg tijdstip door via mail staan er altijd om die tijd

Heel positief.

Heel goede website met uitleg ivm leeftijd hond enz . En heel tevreden over snelle levering. Dus tot de volgende keer!

• Heeft u verbeterpunten? Tot nu toe niet.

Perfect!!!

Bestel altijd bij KVV webwinkel , wordt perfect bezorgd!!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk om te bestellen, financieel af te handelen en bezorging is ook top geregeld. Mocht de bezorging niet uitkomen dan kan er altijd wat geregeld worden. Communicatie via WhatsApp gaat super goed. Absoluut geen negatieve ervaringen met deze webwinkel.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Komen afspraken na, goede communicatie

Naast dat ik erg tevreden ben over het product (vers vlees van Kammenga), is de levering ook helemaal naar wens. Een appje op de dag vooraf en zo nodig snel contact via de app. Helemaal tevreden!

Goede service, goed bereikbaar, heel betrokken en vriendelijk.

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed bereikbaar en transparant. Nemen de tijd om met je mee te denken en komen met een goed advies. Heel prettig. Bedankt!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima , altijd op tijd geleverd

Fijne ervaring

Goede communicatie en service

Ik zocht natuurlijke en goede voeding voor onze hondjes en die heb ik bij KVV gevonden. Er is een duidelijke communicatie omtrent de levering en zeer vriendelijk personeel.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

netjes, goed verzorgd en goed geïnformeerd over tijden

zie bovenstaande

• Heeft u verbeterpunten? nee

Prima vlees goede bezorging

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten met zorg afgeleverd!

hele goede prijs kwaliteitverhouding met prima brengservice

Mijn eerste ervaring met KVV is prima bevallen, deze houden we aan, alleen vond ik het iets lastiger om te lezen wat voor soort worsten er zijn.

• Heeft u verbeterpunten? iets duidelijkere omschrijving op de worst

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs