Top, zoals altijd!

Goede service, fijne producten

Geweldig !

Bestelling snel verwerkt en geleverd op de aangegeven dag. Op die hoogte gehouden via apps hoe laat ze precies leveren. Vlees nog keurig bevroren.

Geweldig bedrijf

Mijn bestelling is prima verlopen. Goed geregeld en georganiseerd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede producten altijd op voorraad en levering volgens planning

Vele producten makkelijk te bestellen en levering altijd volgens planning.

Goede levering

Wat fijn dat er een vaste dag van levering is! Je wordt een dag van tevoren op de hoogte gebracht hoe laat het geleverd wordt en 10 minuten van tevoren wanneer ze er zijn op de app. Als je vraagt of ze het voor de deur willen zetten dan maken ze een foto en sturen deze op op de app. Dan weet je dat het er is.

Prima geregeld

Keurig afgeleverd, top!

Levering thuis is top en mooi op tijd Hondjes vinden het eten lekker

Goed assortiment en levering

Goed, uitgebreid assortiment met voer en snacks die mijn hond allemaal lekker vindt. De levering is super. Altijd 1 vaste dag dat in jouw regio geleverd kan worden, dag ervoor krijg je een berichtje hoe laat ze ongeveer komen en die ochtend een bericht van de bezorger zelf met preciezere tijd. Erg vriendelijk ook.

Super op tijd!

Snelle levering op precies het afgesproken tijdstip.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede levering. Fijn dat je vantevoren een bericht krijgt hoelaat de levering ongeveer is. Goede service

Service

Heel erg goed vers vlees keurig verpakt . En het word altijd op de tijd bezorgd wat ze in de mail zetten.

Op KVV kun je rekenen

Altijd volgens afspraak op tijd nooit iets op aan te merken. Vriendelijke bezorgers zonder stress. Heel aangenaam.

• Heeft u verbeterpunten? Niet nodig

Uitstekende kwaliteit en klantenservice

Ze bieden een brede assortiment aan van hoogwaardige voer en betrouwbare bezorging. Een aanrader!

Goede Website

Leveringsdagen duidelijk en keurig tussen de afgesproken uren. Top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke bezorgers Goede communicatie over bezorgmoment Goede kwaliteit vlees

Echt hele goede communicatie (levering diepvriesvoer). Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik bestel niet meer bij een ander.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig mensen en levering op tijd.

Goede producten

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd perfecte levering en de honden genieten van de kwaliteit van het vlees

Goeie snelle levering!

Bestelling was snel bezorgd. Netjes via WhatsApp update over bezorging.

Goede website en uitstekende levering

Goede service en communicatie

Goede communicatie over de levering bv als je er niet bent om in ontvangst te nemen. Wordt goede oplossing gezocht. En advies over het te kiezen product is uitgebreid. Heel fijn als je er nog niet zo veel van weet.

Perfect geregeld en altijd op tijd

Ben zeer tevreden over de communicatie en de levering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het hondevlees kwalitatief goed Zijn ontlasting is weinig en stevig Service bij het bezorgen is prima Men komt op het moment dat men qwa tijd ook afgesproken heeft Alles goed verpakt in stevige dozen

Gewoon goed

Makkelijk bestellen Goede communicatie en goed assortiment

• Heeft u verbeterpunten? Iets meer kivo in assortiment

Zoals al jaren bestel ik bij kvv webwinkel Veel keuze in merken voer Makkelijk om een bestelling te plaatsten Een vaste bezorgdag Een apje een dag van te voren met een Tijdsvak Dezelfde dag een apje met de exacte tijd. Zeer vriendelijk personeel Dus zeker een 10 waard

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs