Top winkel

Goed vlees. leveringsdag is altijd hetzelfde voor de regio. Goede communicatie via whats ap! Top leverancier!!

ZGoede producten en top service!

Zeer tevreden over de producten en de uitmuntende service! Keurig appje wanneer de levering bezorgd wordt en bij bezorging fijn advies gekregen over hoe de producten mee te nemen op vakantie en hoe de diepvriesproducten dan te verpakken tijdens de lange autorit! Hartstikke fijn!

Geweldig!

Onlangs mijn tweede bestelling gedaan en wederom uitstekend! Wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Tevens ook een vaste dag wanneer de bestelling wordt bezorgd. Mijn hond (Franse Bulldog) vindt het heel lekker. Volgende maand weer een nieuwe voorraad bestellen!

Super service

Top mensen die altijd een appje geven hoe laat ze komen. Zijn altijd op tijd met je bevroren vlees. Fijne medewerkers. En ook voor vragen staan ze voor je klaar.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, komen afspraken na.

Helemaal super

Bestelling snel geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig ingevroren en volgens schema geleverd.

Uitstekende service

Geweldig! Komt levering altijd na, zelfs seintje van de tijd. Altijd mijn 3 honden even gedag zeggen, zo lief. Vlees is van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit. Honden zijn er dol op. Ook de communicatie is prima. Snelle reactie en komen met goede oplossing. Ik blijf hier bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon prima. Goed ruim assortiment, goede communicatie, nette aflevering en vriendelijke mensen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Ik blijf voor áltijd klant hier zo lang ik honden heb!

Het voer wat ik bestel is zeer goed. De service en de klantvriendelijk is fijn! Ze brengen het bij je thuis, ook al is dat (in mijn geval) niet altijd even makkelijk te bereiken met de auto. Ze parkeren de auto en brengen het met een steekwagentje. Áltijd vriendelijk! Ze reageren meteen op vragen via mail of ander contact. Ik ben heel erg blij met dit bedrijf om zijn kwaliteit op alle vlakken. Manon kwint

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles duidelijk aangegeven, bestellen via de website en het word netjes op de bezorgdag geregeld

De bestelling gaat makkelijk De bezorging op vaste dagen vind ik ook fijn En de bezorging word serieus genomen. Avond van te voren krijg je een tijdschema, en als de bezorger in de buurt komt krijg ik nog een berichtje dat ze er bijna is ik vind het top survise vriendrlijke bezorgers / bezorgsters. Ga zo door

Altijd vers

Altijd op tijd geleverd ,vlees is vers

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle en goede levering!

Zeer snelle en goede levering! Prettig bedrijf.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke en betrouwbare leveringsafspraken.

Bestelling via handige website en duidelijke en betrouwbare afspraken over de levering. Tevreden hond én baasje

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

In een woord meer dan perfect

Mooie site. Duidelijke afspraken. Goed contact over de levering. Vriendelijke en nette berichten ontvangen. Gewoon super voor elkaar.

Tijdige levering

Contact over levering en producten waren diep gevroren. Onze hond vindt 't rauwe vlees erg lekker!

Betrouwbare kwaliteit en levering

Normaal gesproken haal ik liever hondenvoer bij de winkel, maar hier weet ik zeker dat als ik op tijd bestel, ik nooit zonder voer hoef te zitten. Geen gedoe naar de winkel, gewoon een doos aan huis geleverd en kan zo de vriezer in. En de klantenservice is ook uitstekend en reageert meteen oplossingsgericht.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte uitkomst voor een kleine slechte eter

Mijn Chihuahua is bij uitstek een slechte eter. En heel erg kieskeurig maar wat schetst mijn verbazing, ze eet het Chicken-beef raw food Alsof ze haar hele leven niet anders heeft gehad Ik gaar het wel een beetje voor haar, Want rauw vlees vind ze toch een beetje spannend Maar ik vind het enorme uitkomst vooral als ik een paar dagen weg ben en ze naar mijn vriendin gaat dan wil ze normaal gesproken ook niet eten van de heimwee ik hoop en vertrouw erop dat ze nou niet “uitgehongerd “ terugkomt maar gewoon haar Chicken -beef eet. Dat is voor mij in elk. geval al een hele opluchting Ook perfect dat jullie kleinere hoeveelheid hij bezorgen .

Goede en snelle levering

Zeer tevreden. Wordt duidelijk op de hoogte gehouden hoe laat ze leveren via de app. Bij niet thuis zijn wordt er een passende oplossing gezocht

Geweldig goed

Keurg op tijd En Loki vind het heerlijk

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Tevreden klant

Makkelijk te bestellen en levering is altijd top!

Betrouwbaar

Tijdstip van levering wordt goed aangegeven

Accurate website met fijne bezorgservice

Iedere bestelling wordt volgens planning geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? De mogelijkheid om de vorige bestelling te herhalen.

Altijd keurig optijd, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs