Zeer goed!

Communicatie: top! Klantvriendelijkheid:top! Bezorging:top!

Zeer tevreden.

Top bedrijf

Goede bezorging, nog steeds stijf bevroren bij aankomst. Vriendelijke bezorging, Alles correct.

Super goed

Ben zeer tevreden, word goed op de hoogte gehouden over de levering en de honden smaakt het prima

Uitstekend!!!

Altijd optijd. Altijd voorradig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Al vele jaren klant met volle tevredenheid. Top service.

Goed keuze

Levering op tijd en mijn honden vindt eten lekker

Goed bedrijf

Wordt uitstekend geholpen als je een vraag heb. Goed vlees hond vindt het heerlijk. En de bezorging is ook zeer goed,en op tijd.

Goede service, en kwaliteit producten

Zeker aanbevelen. De hond en katten dik tevreden. Top producten voor gezonde dieren.

Uitstekende service

Uitstekende service! Bezorging was perfect op tijd en de producten zijn top! Dit was mijn eerste bestelling en ga er zeker de voeding voor mijn pup standaard hier bestellen.

Snelle bezorging

Mijn hondje lust het graag en is zichtbaar gezonder

Sinds ik ben overgestapt op het rauwe vlees in worstjes smult hij er van en zijn vacht ziet er fantastisch uit. Hij heeft niet meer van die schilfers in zijn vachtje en oogt veel gezonder als toen met het eten van brokken. Ik ben om! Voortaan alleen nog kvv.

Goede snelle service

Goede kwaliteit hondenvoer. Goede bezorging. Netjes verpakt en app contact wanneer het geleverd is.

Uitstekende service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het leverproces en de bestelling wordt - netjes verpakt - aan huis geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger.

Supergoede nette 3n beleefde aflevering!!!

Zo'n online winkels moesten er meer zijn! Een geweldige ervaring!!!!

Top bedrijf

Super organisatie

Top service!

Altijd tevreden

Een fijne webshop

Ik heb al meerdere keren vlees/worsten bestel voor mijn hond, goed vlees zonder meuk, ze eet het graag en altijd netjes bezorgd door vriendelijke bezorger!

Alles correct geleverd gekregen, duidelijkheid 1 dag van te voren krijg je een tijdsbestek door wanneer de bezorger voor de deur staat. Een aanrader.

Geweldige webwinkel

Hele fijne leverancier van hondenvoer. Bezorging is ook geweldig, krijg een whatsappje met de tijd dat ze komen en dat klopt altijd. Ben je onverhoopt niet thuis dan denken ze met je mee voor een oplossing. Super!! Blijf zo doorgaan dan blijven mijn hondjes ook blij!!

Hoge kwaliteit voer en uitstekende service

Uitsekend

Compleet assortiment, heldere en betrouwbare bezorging

Vaste klant bij KVV. Aan mijn verwachting wordt altijd voldaan. Prima service en altijd nette en persoonlijke bezorging

Geweldig, doen wat ze beloven

Bestellingen worden op het aangegeven tijd diepgevroren afgeleverd. Ze brengen je ook nog op de hoogte via whatsapp.

Uitstekend enbetrouwbaar bedrijf.

Kwaliteitseisen bij KVV staat kennelijk hoog in het vaandel wat te zien is aan de goederen die ze leveren. De klant is koning, keurig een berichtje als ze onderweg zijn om de bestelde spullen af te leveren. Zeer klant vriendelijk in 1 woord top !

Ontzettend fijn bedrijf

Ik bestel wekelijks met volle tevredenheid bij KVV. Naast een ruim assortiment, goed werkend site. Is het een servicegericht bedrijf, met een prettige manier van contact en communicatie.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs