Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken die keurig nagekomen worden, schone wagens waar het vlees

Website is duidelijk, je krijgt een dag van te voren bericht binnen welk tijdslot er geleverd wordt de andere dag en nogmaals een berichtje ongeveer 15 minuten voor levering. De auto's waar het vlees in vervoerd wordt zijn netjes schoon. Vriendelijke mensen op kantoor alsook de chauffeurs. Dik tevreden.

super

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en de service is top. Voor levering een berichtje van het tijdvak van levering en een kwartier voor levering. Altijd even vriendelijke bezorger (Friesland)

Perfect!

Ik bestel hier maandelijks en alles verloopt altijd heel soepel. Zo fijn!

Prima alles goed

Topservice

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, diepvries voeding goed verpakt. Kortom topservice, erg tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en adequate levering

Het aangegeven voer wordt de hond goed verdragen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen en levering prima. Maar merk dat de blokjes versvoer kleiner zijn geworden. Daarnaast veel ijsvorming op het voer. Is het ontdooid geweest en daarna weer ingevroren?

• Heeft u verbeterpunten? Zie bovenstaand

top

Goede levering en op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen gaat makkelijk en is duidelijk. De brengservice weet echt top!!! Word altijd met je meegedacht

• Heeft u verbeterpunten? Vaker aanbiedingen

Perfect!

Goede, duidelijke communicatie en fantastische service!

Goede producten en goede bezorging

Tevreden

Goede communicatie

De geleverde producten zijn altijd prima. Verder hebben ze een uitstekende communicatie, als het gaat om aflevertijdstippen. En dat is erg handig als het gaat om diepvriesproducten.

goed advies, kwaliteit producten en komen hun woord na.

Even gebeld met wat vragen en kreeg duidelijk en helder advies. Mijn Boomer vindt het heerlijk en knapt op. Nu nog een combi van Kivo brokken en Runner vers vlees. Overweeg over te stappen naar volledig vers vlees. Als we eens een weekend weg gaan met de hond is het gemakkelijk om de Kivo brokken mee te nemen. Vers vlees vindt onze "Louie" duidelijk lekkerder maar eet ook de brokken. Totaal geen problemen gehad met de overgang naar deze manier van voeren.

Beter kan niet

Krijg netjes app wanneer ongeveer geleverd. Dan app met exacte tijd. Keurige perfecte levering. Aardige man en heel correct. Hier valt niets aan te verbeteren

prima !

Vriendelijke, snelle en betrouwbare service. Heel tevreden!

Makkelijk te bestellen , veel keuze , erg netjes en duidelijk allemaal . Bezorging een tien !!! Altijd duidelijk wanneer en hoe laat zelfs door persoonlijk contact met de chauffeur! En onze kleine hond is dol op het verse vlees !!

Altijd goed!

Vlees van Kivo vind onze pup heerlijk. Bestelling gaat altijd super. Bezorging ook helemaal top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijke website; eventueel mondeling kontakt vlot en vriendelijk; bezorging uitstekend. Vriendelijk personeel.

Excekente!

Excelente experiencia! La página funciona muy bien, es fácil comprar y pagar y la entrega es excelente. Respetan siempre el horario de entrega!

• ¿Nos recomendarías?

Snelle service en goede kwaliteit

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Zeer correcte en goede communicatie.

Goede berijkbaarheid. 1x gebeld over een vraag en kreeg een hele goede uitleg. Het berichtje voor de bezorging is ook heel fijn. Ga zo door

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

goed eten en betrouwbare bezorging

Ruime keuze uit vlees voor de kat. Bezorging is altijd heel goed op de tijd die ze beloven. Communicatie vanuit bezorging is fantastisch.

• Heeft u verbeterpunten? Vaker in de week bezorgen zou fijn zijn. Ik heb geen grote vriezer.

Snelle levering en duidelijk wanneer ze komen Prima zo door gaan

Prima bedrijf, altijd keurige levering van diepgevroren kvv, met een dag vantevoren een appje van het tijdsblok van levering, en een kwartier vantevoren nog eentje dat de chauffeur er bijna is. Top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Erg tevreden met deze webwinkel

Goede producten, ruime keus, communicatie is erg goed en de levering altijd keurig op tijd, vriendelijke chauffeur.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs