Ik ben erg tevreden

Uitstekende service

Bestelling wordt op tijd geleverd. Een dag van te voren wordt er keurig een tijdvak doorgegeven en op de dag zelf appt de chauffeur ongeveer een kwartier van te voren.

Super communicatie

De bezorging is opren vaste dag, de avond ervoor keurig een app met richttijd. Op de dag zelf een exacte tijd van aankomst. Hoef je niet de hele dag thuis te zijn. Top geregeld!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig de tijd gemeld. Product prima.

Voor herhaling vatbaar!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte service en strakke afspraken

Top bedrijf die tot de voordeur bezorgt en je vooraf appt hoe laat hij komt.

Prima geregeld

Je krijgt precieze info van wanneer het geleverd wordt, goede service en producten altijd keurig verpakt

Geweldige leveringservice

Na bestelling directe informatie omtrent levering. Dag voor levering wordt vrij exact tijdvak medegedeeld, op dag van levering nog whattsapp bericht als chauffeur onderweg is met exact leveringstijdstip Echt geweldig!!

Product naar wens

Hond vindt het eten heerlijk en de bestelling is snel en goed bezorgd.

Super goed

Niks negatiefs van te zeggen. Dus gewoon super goed

Gewoon goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op zondag netjes een appje met het tijdstip waarop geleverd wordt

Fijne afhandeling van bestellingen

Mooi op afgesproken tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne bezorgdienst met kwaliteit!

Zo fijn! Je besteld je verse vlees maar ook brokken en al het andere op tijd voor jou woonplaats. Je krijgt de dag ervoor een whatsappje met de tijd waar tussen ze komen en de dag zelf een exactere tijd en vlak voor ze komen nog eens. Vlees komt diep ingevroren aan! Prijs is ook nog eens fijn. Geen gratis levering maar dat lijkt mij logisch.

Heel goed!

Altijd precies op de afgesproken tijd. Zeer vriendelijke chauffeurs. Zou wel fijn zijn als de bezorgkosten na een bepaald bedrag komen te vervallen.

Kvv is prima

Er wordt altijd keurig geleverd, zelfs als we er niet zijn. Dan wordt t voer speciaal verpakt. We krijgen over de levertijd een app, heel fijn.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service, makkelijk besteld (ook kleine hoeveelheden), goede communicatie over bezorgmoment, netjes optijd geleverd, goede kwaliteit vlees

Goede service, kvv voer op voorraad

Goede service, je krijgt bericht in welk tijdsvak de bestelling wordt afgeleverd. Bezorgen ook kleinere bestellingen. Bezorgkosten zijn niet duur.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Veel keuze, goed geleverd, alleen zijn alle soorten die mijn kat lust helaas alleen per kilo verkrijgbaar. Het in 4 delen snijden is elke keer weer heel vervelend werk. Als er kleinere porties waren bleef ik zeker permanent bij dit bedrijf.

• Heeft u verbeterpunten? Kleinere porties

Perfect!!!

Zeer vaak besteld en tot nu toe altijd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Keuze is ruim genoeg. Zeer aan te bevelen!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Nette levering en op tijd

Keurig.een herichtje vooraf hoelaat de levering plaatsvind . Vriendelijke dame...

Precies op tijd geweest zoals ze hadden gezegd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit/vers vlees. betrouwbaar. altijd op tijd met levering en afspraak via WhatsApp. Top !

Prima bedrijf !

Prettige winkel. Goed assortiment. Makkelijk bestellen. Supergoed op de hoogte gehouden van bestelling. Tot op de minuut precies was bestelling er. Netjes verpakt.

Late en dure levering

Weinig info over de voedingswaarde van het vlees op de website. Levering is duur en duurt lang. Als de fokker dit niet had aangeraden had ik het niet gekocht.

• Heeft u verbeterpunten? Zie opmerkingen

Munnikenweg 8