Makkelijk te ɓestellen en snelle levering

Fantastisch!

Fijne en duidelijke berichtgeving voorafgaand aan de levering. Keurige bezorging, helemaal top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke en professionele bezorging!

Door een WhatsAppje te sturen op dag van bezorging, weet je precies hoe laat je bestelling bezorgd wordt, erg prettig.

Altijd goede service !

Zeer prettig

Betrouwbaar

Fijn assortiment (ook supplementen), heldere, betrouwbare communicatie over de levering.

Super dienstverlening en kwaliteitsproducten

Goed bereikbare organisatie met een super fijne dienstverlening. Komen hun afspraken na en zijn op tijd. Producten zijn kwaliteitsvol.

Top bedrijf

Ik bestel al aantal jaren mijn vlees voor de hond bij kvv webwinkel. Zeer tevreden. Vaste bezorgdag en ze houden je op de hoogte wanneer ze bij je langs komen.door m Ben je er een keertje niet dan word in overleg het vlees netjes verpakt geleverd op afgesproken plek.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten, tijdige levering en goede service

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en daarna voor de levering via Whatsapp een bevestiging hoe laat de bestelling ongeveer wordt geleverd. Vervolgens op de dag van levering nog eens update vijanden chauffeur hoe laat hij verwacht bij je te zijn. Producten zijn altijd goed verpakt en van goede kwaliteit.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd bezorgt, vriendelijke bezorgers. Je kunt ook altijd contact opnemen wanneer je vragen hebt

super!!!

Altijd op tijd geleverd, en een apje voordat ze komen, vriendelijke bezorger, helemaal top!!!

uitsteking goed verzorgd

De hond vind het lekker en dat is ook de bedoeling van het product nu krijg zij de voedingstoffen binnen die zij nodig heeft

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne service en goed voer

Fijne service, je krijgt keurig van te voren een bericht wanneer het voer bezorgd wordt. De bezorger brengt je daarna ook zelf op de hoogte. Fijn voer.

De hond geniet!

Goed produkt en razendsnel geleverd

Altijd netjes geleverd

Groot assortiment. Heel fijn dat je ook kort van te voren een melding krijgt met het tijdstip van levering.

Fijne afstemming qua bezorging

Goede prijs kwaliteit en bezorging was top geregeld

heldere communicatie over moment van bezorgen, fijn!

Altijd in goede orde ontvangen

Alle bestellingen altijd in goede orde en op tijd ontvangen.

Prima service en levering

Goede info per mail en prettig contact bij bezorging

Super service!

Ik koop altijd kvv hier, het wordt op tijd bezorgd en communicatie met what's app is heel goed

Super fijne bezorging

Ontzettend blij met KVV. Ik heb vers vlees besteld via KVV. Moest de bezorging aanpassen en dat was geen enkel probleem. Onwijs fijn en persoonlijk contact gehad. Ook kreeg ik van de voren bericht wanneer de bezorging langs zou komen. Een absolute aanrader en ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt Manouk en Frans!

Goede service word netjes op de hoogte gehouden.

Erg prettig is het app contact rondom de levering, zodat je de producten snel in de vriezer kunt leggen.

Top!!!!!

Keurig geleverd met een appje op de dag van bezorging ruim van tevoren hoelaat ze er ongeveer zijn!! Vriendelijke chauffeurs!!

Smullen

Mijn pup van 4 maanden vind het heerlijk. Voer is gezond en compleet. Alles wat een hond nodig heeft.

Geweldige service

Rap, beleefd, goed communiceren, top!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs