Goede service, correcte levering

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Uitstekend!

Geweldige biologische kwaliteit vers vlees. Mijn katten zijn gezond en de levering verloopt altijd netjes en op tijd. Echt een aanrader.

Zeer tevreden!

Na bestelling keurige communicatie over richttijd levering waarna normaals een appje volgt met tijdstip binnen tijdvak van 15 minuten. Top!

Goede service en - producten

Altijd bestelgemak van online bestellen en dan komen ze het op een vaste dag afleveren. Vooraf altijd netjes een berichtje, zodat je precies weet in welk tijdvak ze de ingevroren producten komen brengen. De producten zijn van goede kwaliteit en zijn goed verpakt. De hond vind het heerlijk!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend service, goed voer..

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend voer en uitstekende service!

Uitstekend voer en uitstekende service!

Makkelijk bestellen. Goed geleverd

Makkelijk te bestellen via de website en goed volgens afspraak geleverd.

Bestellen is eenvoudig en er is een vaste dag dat ze leveren, ze geven van tevoren aan wanneer ze ongeveer leveren, en communiceren duidelijk en prettig.

Helaas 2 rollen waren niet goed

Denk dat het bedorven was. Rook heel vreemd en had rare kleur. Dit nog nooit meegemaakt bij kvv

• Heeft u verbeterpunten? Dat dit probleem niet meer voorkomt

Ik ben super tevreden! Gemakkelijk te bestellen, je krijgt alle informatie en wordt tijdig op de hoogte gebracht van het leveringstijdstip en krijgt zelfs een update 15 minuten voordat de bezorger aanbelt. Gewoon geweldig! En ik hoef toch niet te zeggen dat onze hond het eten heerlijk vindt?

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Als je op tijd besteld word het op de dag bezorgd om jou woonplaats die op die dag woord gereden. Diep bevroren komt het binnen. Vlees is perfect. Ik bestel altijd darf. Honden doen het er goed op.

Niks op aan te merken!

Meerdere keren kvv besteld voor mijn hond. Elke keer goed op de hoogte gehouden van bezorging door de bezorger zelf. Aangezien ik nooit thuis ben op de bezorgtijd wordt het na overleg goed ingepakr bij de voordeur achter gelaten (op risico van kvv webwinkel!). Het vlees is altijd nog bevroren als ik thuis kom. Kortom, erg fijne webwinkel!

• Heeft u verbeterpunten? Het assortiment snacks is niet heel groot, het zou mooi zijn als dit groter wordt. Voornamelijk de aparte vleessoorten zoals paard.

Geweldig, zeer goede communicatie rond gekoelde bezorging

Bedrijf maakt waar wat het belooft. Produkt werd goed gekoeld ( diepvries) geleverde en de communicatie rond de bezorging was heel goed. Tijdstip top op 5 minuten nauwkeurig. Top

Goede communicatie, bezorging op tijd

Producten zijn goed. Communicatie met het bedrijf verloopt super. En de bezorging wordt aangekondigd en is op tijd!

Enorm tevreden

Over de manier van levering ben ik zeer tevreden, het krijgen van een berichtje wanneer de bezorger bij je komt werkt perfect. Verder zijn de producten wat ik geleverd heb gekregen uitermate goed. KVV winkel heeft er een vaste klant bij.

Eenvoudig bestellen, goede service

Bestelling plaatsen is eenvoudig, snelle en duidelijke communicatie. App vlak voor levering en vriendelijke koeriers

Super bezorging

Super tevreden

Ik heb op meerdere websites KVV besteld, maar nog nooit zo tevreden geweest als bij KVV webwinkel. Gegarandeerd bevroren als het aankomt. Super service met meldingen wanneer ze komen leveren. Aardige bezorger. Heb deze site dan ook al vaker aanbevolen en dat blijf ik doen.

Super service

Een goed functionerende, duidelijke site. Bestelling is gemakkelijk te maken evenals afronding betaling. De levering wordt duidelijk vooraf gecommuniceerd, zelfs met een berichtje op de dag ervoor. Alles bij elkaar een goede onderneming. Ik zal er vaker bij bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke communicatie met een prima levering!

Mooie pakketten, mooi vlees

Mooie pakketten, keurige bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hele goede fijne service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima webwinkel, en goed afspraken, aan te bevelen.

Site, is duidelijk, goede producten, en duidelijkheid betreft de levering kortom niets op aan te merken

Top kwaliteit

Heb DARF eend voor mijn fret besteld. Goed dat deze webshop ook kleine hoeveelheid wil bezorgen want mijn fret is oud en eet niet veel per dag. De kwaliteit van het vlees is top.

Goed vlees, goed geregeld

Bezorging is vriendelijk en netjes binnen het opgegeven tijdvak. Alles nog heel goed bevroren, goed assortiment. Gewoon top!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs