Alles goed geregeld, van bestellen tot leveren.

Zie boven

Prima vers voer

Top bedrijf snelle levering en zeer goede kwaliteit onze vier boetes zijn zeer content hiermee.

perfect

De hond is er gek op, wat wil jenog meer?

Geweldig bedrijf

Correcte afhandeling. Keurig op tijd. Fijn personeel

Top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit Duidelijkheid over levering. Zeer tevreden

Blij met je

Excellent service!

The order arrived as they said and have a wide variety of products!

Zeer klantvriendelijk

Wat een service! Hondenvoer wordt thuis afgeleverd rechtstreeks vanuit de vriezer. De berichtjes via de app dat ze er bijna zijn werken ook perfect. Je merkt dat er mensen achter de automatisering zitten, dat is fijn. Echt een aanrader.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

betrouwbare leverancier voor ons hondenvoer

de web pagina is niet erg handig maar daarna gaat alles perfect goede communicatie over het lever moment een dag van te voren en een melding vlak voor ze voor je deur staan. SUPER

• Heeft u verbeterpunten? web pagina verbeteren

Ben erg tevreden

Grumpy at heel slecht. Sinds het eten van KVV gaat het goed. Hij vindt het heerlijk. Zijn baasje erg tevreden. Alles wat hij nodig heeft zit er in.

• Heeft u verbeterpunten? De worst iis erg groot en kan ik niet in kleine stukjes snijden als hij bevroren is. Zou best nog kleinere worstjes willen voor kleine hond.

Goede service en goede producten

Tot 2x toe heb ik mijn order kunnen aanpassen op aanraden van de dierenarts. Dit was geen enkel probleem en ik ben hier zeer goed bij geholpen. Devlevering was exact optijd en de order was volledig correct. Mijn hond vindt het heerlijk. Zeker een aanrader.

Goed voer

Goed voer voor de hond.hele duidelijke communicatie en het wordt altijd netjes bezorgd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ruim assortiment en altijd juiste aflevering

Heel prettig dat de levering kort van te voren nog even wordt aangemeld per sms. Bestelling is altijd compleet, wordt schoon aangeleverd en diep bevroren.

Just perfect!

I love this Company: you always know exactly when your order is coming; rich variety of products and really nice employees.

Al het voer is keurig en met zorg ingepakt. Ze laten precies weten wanneer ze langskmen met de bestelling. Vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top levering en kwaliteit voer

Top levering met berichtje vooraf hoelaat ze komen. Ook alle voer en brokken is van goede kwaliteit en zie je vooral aan de vacht en conditie van me hond. Bestel al jaren hier en blijf dit met plezier doen. Goed bezig

Altijd keurig op de beloofde tijd Gewoon prima

Fijn webwinkel

Super tevreden over de producten en hele fijne klantenservice!

Super vers vlees

Super vers vlees en goede service en bezorging

Goede kwaliteit en service

Prima assortiment. Levering 1 keer per week maar dat is geen probleem. Altijd van te voren even contact via whatsapp over de definitieve leveringsdatum en tijd. Perfect.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima shop, goede communicatie, leveren op tijd, genoeg keuze en goed vers vlees voor de hond.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snelle levering en goede communicatie

KVV werkt erg netjes en secuur. De bestelde artikelen worden netjes aan de deur afgeleverd en de communicatie qua levertijden is prettig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon, geweldige service zoals het hoort!!

Goede kwaliteit en komt afspraken na

Wij bestellen altijd vers vlees voor onze hond en we zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en over hoe het vlees geleverd wordt. Duidelijke communicatie met de bezorger en komt altijd op de afgesproken tijd.

Kan niet beter.

Duidelijke communicatie. Super correct contact over de bezorgtijd. Echte aanrader!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs