Fijne webwinkel

Vlees voor mijn hond werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. Via app op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging zou zijn. Bezorger was ook erg vriendelijk. Ik ga hier zeker weer bestellen. Ook fijn dat er iedere week bezorgd kan worden.

Tijdig en compleet geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd en netjes een bericht van te voren

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

uitstekende service en prima kwaliteit vlees

zie hierboven

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit voer. Fijn dat je via de app op de hoogte wordt gehouden van de levering

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles Prima. Informatie was altijd goed en de levering op tijd.

Track and Trace optimaal. Kan niet beter volgens mij. Dank u wel.

• Heeft u verbeterpunten? volgens mij alles perfect

Snelle en correcte afhandeling en levering

Ruime keuze aan KVV; bestelling snel en correct afgehandeld en geleverd!

Uitstekend!

Goed assortiment, makkelijk te bestellen, levering altijd handig aangekondigd met een appje. We bestellen hier regelmatig!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb nu twee keer besteld en ik ben zeer tevreden met het afhandelen, En klantvriendelijk

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijne mensen die met je meedenken. Oog voor persoonlijke wensen. Super handig dat er contact met de chauffeur is zodat je precies weet hoe en wat.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer blij met jullie , altijd moooi vlees , en netjes bevroren nog en de breng service is ook super

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed vlees en nette bezorging

Goede kwaliteit KVV. Er werd netjes doorgegeven hoelaat de bezorger aan de deur kwam. De bezorger was ook nog s zeer beleefd. Jullie hebben er een vaste klant bij.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, berichtje als ze komen en hoe laat erg tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende producten, goede website en goede bezorging.

Ik heb laatst een kleine bestelling geplaatst om het uit te proberen voor mijn twee chihuahua's, en het is uitstekend bevallen. Het bedrijf komt het hoogstpersoonlijk diepgevroren aan de deur afleveren, super fijn. De producten zijn goed en mijn honden vinden het lekker. Handige en overzichtelijke website. Ik ga al het voer voor mijn honden voortaan hier bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Versvoer beste keuze voor dieren.

Ze zijn netjes met het bezorgen op tijd, zoals het vermeld staat op de de website en de bezorgschema. Je hoeft geen koelboxen erbij te kopen, want ze hebben een koel auto. Bedankt voor de goede levering, ik vind een dikke 10 waard. Misschien ook hart van koe, hart van lam en hart van kippetjes toevoegen aan het assortiment en wellicht ook kwartels (schoongemaakt). Is maar idee 9

• Heeft u verbeterpunten? Ja geen bezorgkosten toevoegen vanaf 50€ euro.

Fijne service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie over het tijdstip van levering! Vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en duidelijke communicatie

Bestelling was naar wens. Moest ergens anders afgeleverd worden, maar app-verkeer met chauffeur verliep goed en soepel.

De beste voor KVV

Het vlees wordt diep bevroren afgeleverd. Ik heb dat wel anders meegemaakt bij andere leveranciers. Tevens heel direct en persoonlijk contact over de het moment van bezorgen. En dat voor heel bescheiden bezorgkosten. Top!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijne winkel met overzichtelijke website, goede service en vriendelijke mensen.

Altijd op tijd geleverd.

Vlees ziet er fris en goed uit.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Prima!!

Zoals altijd, service gericht, kwaliteit, klantvriendelijk, duidelijke site.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima werkwijze; goede communicatie, vriendelijk en keurige levering van de produkten!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goeie kwaliteit, goeie service!

Al een drietal keren besteld bij KVV Webwinkel. Ik was op zoek naar een BARF dieet voor mijn twee katten. De producten zijn van goeie kwaliteit en zijn erg geliefd bij mijn viervoeters! Ook niks te klagen over de service. Je ontvangt voor de levering een WhatsApp bericht van de chauffeur. Altijd goede ervaring mee!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs