In één woord....prima.

Goede kwaliteitsproducten en levering op de afgesproken dag en tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb maar een klein hondje en dan is verse vlees voeding vaak alleen maar in grote verpakkingen te koop maar hier is veel keus in kleine portie verpakkingen Dus er is genoeg keuze en de service is prima Goeie communicatie over de levering

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Track & Trace; diepvriesproduct nog geheel ingevroren!

• Heeft u verbeterpunten? nee hoor

Snelle levering, goede informatie verstrekking rondom lever tijd via sms. Prima georganiseerd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel al een tijdje via KVV Webwinkel het bevroren voer voor onze poes en ik ben tevreden met het g emak van het b stellen en de bezorging.

Goede producten, snelle levering, denken mee met levering waar je deze wilt hebben mocht je niet thuis zijn.

Goede ervaring Goede service

Na het sturen van mail of iets op voorraad was werd gelijk de website aangepast en kon ik bestellen. Wat snel geleverd werd met vooraf een berichtje met hoelaat ze zouden komen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne website en omdat ik niet goed gelezen had over de levering kwam het later dan gehoopt maar nogmaals mijn fout.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien op een duidelijke manier de levering vermelden zodat je er niet overheen kan lezen.

Alles uitstekend geregeld zeer tevreden met alles.

Van begin tot het eind echt alles goed geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en alles is prima verpakt. Ik was echt blij en verrast met alles. Dit ben je tegenwoordig niet gauw gewend.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles perfect geregeld !! Je krijgt keurig een ap als het bijna word bezorgd

• Heeft u verbeterpunten? Nee blijf zo door gaan

Goede kwaliteit vlees en een uitstekende service!

Het vlees is goed, de service is uitstekend, klantvriendelijk, de producten worden goed verzorgd geleverd tot aan de deur. Gewoon TOP!!!

Goei service top!!!!

Goeie service

Overzichtelijk en prima levering

Redelijk veel keus voor het vlees. Makkelijk te bestellen en prima levering of ophalen op een afgesproken locatie.

Was goed

Mijn ervaring is heel goed.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

ik kon bestellen wat ik nodig had en dat werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Ik beveel nooit aan.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeker NIET voor herhaling vatbaar.

Enthousiast wilde ik een bestelling doen. Op maandag 12-07 heb ik de bestelling geplaatst en betaald. (Waarvan €6 bezorgkosten!) Blijkbaar wordt er in mijn regio (Rotterdam) alleen op vrijdag bezorgd. Echter ben ik zelf op vrijdag de hele dag aan het werk dus is het niet mogelijk om de bestelling aan te nemen. Woensdag ochtend rond 09u heb ik telefonisch contact opgenomen, of ik het op zou kunnen halen. Dat was mogelijk, ik zou een whatsapp bericht krijgen met info. 13:30 heb ik zelf maar een whatsapp gestuurd aangezien ik nog niks had gehoord.. Toen werd er ineens gezegd dat ik pas na 17:30 kon afhalen terwijl ik in de ochtend al de hele tijd zat te wachten. Na nog wat heen en weer contact over de tijden ben ik toch maar op de bonnefooi langs gaan rijden naar het adres. Deze mevrouw was toch thuis blijkbaar en ik kon de bestelling ophalen.. uit een berging van een bejaardenwoning. Uiteindelijk ben ik dus €6 kwijt voor bezorgservice en een hele hoop gedoe om überhaupt mijn bestelling op te kunnen halen.. Ik vond het allemaal erg amateuristisch.

Goede service en goede prijs

Goede service en goede prijs

Uitstekende service ip afgesoroken tijd geleverd en goed diepgevroren verpakt

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd en duidelijke communicatie

Duidelijke website MET ruim aanbod. Pre vond ik de persoonlijke communicatie met de chauffeur voor de levering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

prima kwaliteit, maar wel erg duur

goede kwaliteit maar wel erg duur

• Heeft u verbeterpunten? de prijs

Perfecte levering!

Perfect!

Uitstekend.

Fijne service.

uitstekend

Erg fijne service, werd via de app op de hoogte gehouden van de levertijd op de dag zelf en was perfect binnen die tijd. Ga hier vanaf nu altijd de groentes voor onze hond bestellen :)

Keurig bezorgd

Goede service perfecte levering