Keurig bezorgd

Goede service perfecte levering

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

altijd fijn, informatief qua status bestelling

fijne leverancier om bij te bestellen, ook altijd keurig mail wanneer wat gebeurt met de bestelling en levering. onze hond is gek op het merk dat hij krijgt.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Zorgvuldig

Het is keurig op tijd en heel zorgvuldig bij ons afgeleverd. Echt top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super, goede communicatie en vriendelijk personeel.

Altijd keurig op de tijd die aangegeven wordt.

geweldig

super tevreden zoals altijd, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden welke tijd je de levering kunt verwachten, toppie

Rond uit goed

Levert volgens afspraak. Hoe meer je afneemt hoe goedkoper!

Alles perfect geregeld

Zoals als altijd. Simpel bestellen en betalen. Altijd mooi oprijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd top, goede communicatie over het bezorgmoment. Klantvriendelijk!

Er wordt altijd een bericht gestuurd over het moment van bezorgen wat heel fijn is bij het diepvriesproduct wat ik altijd bestel. Hele vriendelijke bezorgers.

Keurig geregeld met de leveringsvoorwaarden tijd

Binnenkort weer bestellen hoop dat het net zo fijn gaat als de laatste keer

Was snel de bestelling.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ze vragen bij elke levering wat ik er van vind!

Goed is goed gouw op met die gebakken lucht te produceren!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd en van te voren een bericht dat ze er aan kwamen, heel tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? n.v.t.

Precies op tijd en erg goed bevroren bij aflevering

De bevestiging van mijn bestelling kwam via whatsapp. Zo kreeg ik ook makkelijk contact om nog een vraag te stellen omtrent de aflevering. De bestelling werd aangekondigd in een tijdvak van anderhalf uur en van te voren op de minuut nauwkeurig voorspeld. In tegenstelling tot bij mijn vorige leverancier, was het vlees bij aflevering nog diep bevroren. En dit alles voor zeer bescheiden bezorgkosten. Kortom, een fantastische webwinkel!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

gewoon zeer tevreden, goede site, fijne bezorgingen en ook binnen de tijd die ze aangeven in de whatsapp, helemaal top.

Altijd prima in orde.

Bestellen bezorgen kwaliteit. Allemaal prima orde.

altijd correct

zoals hierboven

Goede communicatie wat betreft leveren van de producten! Ook netjes op tijd! Goede prijs kwaliteit verhouding

2x besteld

Ook mijn 2x bestellen ging super en op af gesproken tijd stip de dame die het bezorgd is super vriendelijk en vraagt ook hoe het met de hond is , gewoon geweldig Op naar de volgende bestelling

Alleen jammer dat er boven de 36 stuks niet meer korting afgaat

Zeer prettige bezorger en zeer stipt op tijd

Altijd vriendelijk en correct en op tijd geleverd!

Ik bestel hier al geruime tijd en ben heel blij met het productaanbod en de service!

Netjes

Duidelijke afspraken voorkomt onnodige dat je thuis moet blijven

Niet klantvriendelijk

Meerdere keren hier vers vlees voor onze honden besteld. Sinds kort bieden ze ook verzorgingsproducten van Kivo aan waarvan we meerdere producten bestelden zoals een dogspray. Tijdens het eerste gebruik bleek deze een enorm sterke geur te hebben waar onze honden (en wij!) veel last van hadden. Achteraf bleek deze spray speciaal bedoeld te zijn voor honden met een sterke lijfgeur en ook voor het maskeren van onaangename luchtjes door de sterke patchoelie cederhout geur. Dit bleek achteraf wel op de site van Kivo vermeld te staan (na een eigen zoektocht) maar niet op de site van KVV webwinkel waar we de spray dus bestelden. Hier stonden alleen iets over een verzorgende werking. We hadden deze spray nooit besteld als we de gehele beschrijving erbij hadden gelezen en goedkoop was deze ook niet. Het heeft uiteindelijk heel lang geduurd voordat de penetrante lucht uit de vachten en uit ons huis was verdwenen. Bij het melden hiervan kregen we een koele reactie: ze zouden de beschrijving wel aanpassen op hun website maar voor ons als klant was het blijkbaar gewoon pech, aangebroken producten kunnen ze niet terugnemen. Op mijn voorstel dat we het aankoopbedrag dan misschien als korting konden krijgen op onze eerstvolgende vleesbestelling, als tegemoetkoming, hebben we nooit een reactie gekregen. We hebben 12 keer vers vlees bij hen besteld vanaf 2018 (gelukkig niet onze hoofdleverancier). Dit verliep altijd prima maar deze reactie vinden we zo teleurstellend en verre van klantvriendelijk dat we in het vervolg elders gaan bestellen. Elske

• Heeft u verbeterpunten? Klantvriendelijker zijn

Harstikke goed

1ste keer bij jullie besteld , er komt zeker een vervolg

Top Service

Ik ben altijd blij met de levering tot aan de huisdeur en soms verder als het te zwaar is om te tillen!

Snel, goed, vriendelijk

Munnikenweg 8