Levering is perfect verlopen, ze houden je op de hoogte van de levertijd en sms’en wanneer ze er bijna zijn

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super service

Ik bestel al paar jaar hier de Kivo. Super tevreden over het vlees. Minstens zo tevreden over de service. Vriendelijke mensen. Zetten indien gewenst spullen binnen bij mij vriezer. Als ik niet thuis ben, wordt het zorgvuldig ingepakt en achtergelaten op de plek die ik van tevoren heb aangegeven. Echt een aanrader!

Uitstekende kwaliteit en communicatie

Bestellen bij de KVV webshop is simpel. Ze hebben uitstekende kwaliteit KVV vier met een breed assortiment. Prijzen zijn kooi scherp en de communicatie met betrekking tot aflevering is heel.goed. kortom een aanrader

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Voer niet leverbaar maar heel fijn proef zakjes gekregen en besteld

Uitstekende service

Snelle levering met goede tijds indicatie, een kwartier voordat ze er zijn nog een berichtje. Echt super. Laatste keer was mijn levering niet compleet, ik kreeg dit de volgende week (wat voor mij geen probleem was, behalve dat ik niet heel de dag thuis was) Ze hebben hierdoor de planning zo gemaakt dat het op een voor mij geschikt tijdstip kon worden geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Goede communicatie qua levertijden, groot aanbod!

Vriendelijke en duidelijke communicatie

Duidelijk wanneer de bestelling wordt geleverd en vriendelijke bezorging

Super en vriendelijke service!

Super en vriendelijke service, ook fijn om net voor de bezorging een appje te krijgen met de aankomsttijd

Ik kreeg netjes een SMS met hoe laat de levering was. De producten waren ook nog goed bevroren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Er was iets fout gegaan in een eerdere bestelling maar dat is geen probleem voor Frans! Komt gewoon op z’n vrije zaterdag alsnog de bestelling afleveren! Top!!

WAUW.. wat een super goede service!! Paar dagen voor de levering kreeg ik een mailtje. Op de dag zelf een schatting en een uur voordat de levering aankwam een sms'je met de daadwerkelijke tijd. Echt aardige jongeman,alles klopte en netjes ingepakt. Zeer tevreden en in de toekomst ga ik echt vaker bestellen!! Ook écht een ruime keus rauw vlees!!

Heel fijn

Goede kwailteit vlees, mijn frenchies vinden het erg lekker! En ook de bezorging gaat heel goed!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies, goede afstemming over tijdstip bezorgen

Vriendelijke mensen met verstand van de producten. Denken mee, servicegericht, makkelijk bereikbaar cos mail of telefoon.

Snelle levering, groot assortiment

Snelle levering, groot assortiment. Zeer tevreden met de keuze!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

makkelijk te bestellen duidelijke afspraken over de levering

• Heeft u verbeterpunten? het zou nog makkelijker zijn als ik mijn eigen bezorgmoment kan kiezen

prima netjes op tijd & ook nog voor een goede prijs wat wil je nog meer

de tekst hier boven zegt genoeg er is veel keuze en dat voor een goede prijs en kwaliteit

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heb pas mijn eerste bestelling geplaatst. Mooi op tijd ontvangen. Prima service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, snelle levering en het belangrijkste, een goed product! (Kaassnack boerenkaas zoutloos)

Top keurig

Je merkt dat ze er verstand van hebben !! Niet het verkoop praatje .

• Heeft u verbeterpunten? Na 1 keer bestellen kan ik dat nog niet zeggen

Het is mijn goed bevallen , ik ben zeer tevreden met de bezorging. Gr. Thea.

Very happy

Good service. Delivery in time. Products always frozen as it should be and not half defrosted as some shops deliver.

Prima producten, prima levering

De producten worden diepgevroren en goed verpakt geleverd. Van te voren wordt nog geappt hoe laat de chauffeur er is. Heel fijn!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed service en top kwaliteit

Goede service. Volop keuze voor elk type hond en de kwaliteit is goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service ,snelle levering.

Topproduct en Topservice!

Zeer correct bedrijf komt afspraak punctueel na.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs