Fantastische service en heldere communicatie

Heel blij met mn eerste bestelling. Er was even onduidelijkheid omdat ik geen email bevestiging had ontvangen. Na een belletje was dat zo opgelost en opgehelderd. Levering verliep voorspoedig en mn katjes vinden het eten heerlijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top kwaliteit KVV en ouderwets goede service!

Ik gebruik enkelvoudig rundvlees voor een eliminatie dieet vanwege allergie van de hond. De kwaliteit van het vlees is erg goed. De bezorging word netjes vantevoren aangekondigd. Al met al zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snelle en fijne levering. Hele lieve bezorgers diende goed op de hoogte houden. Vlees is top en prijs is netjes.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden!

Prima service!

Fantastisch vers diepvriesvoer.

Keer op keer perfect geregeld en keurig op de hoogte gehouden wat de bezorgtijd is.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed instructies ook heel goed opgevolgd

Super goede service

Zeer goede informatie wat betreft aflevering van de bestelde goederen. Je weet precies in welk tijdvak ze langs komen. Hou deze goede service vast.

Goede en snelle service

Positief

Uitstekende service. Goed contact.

Vriendelijk, goede communicatie, goed product!

Zeer prettige en betrouwbare webwinkel. Goed advies en goede producten!

Goed geregeld

Veel keus, makkelijk te bestellen, duidelijke afspraken qua bestellinge. App communicatie met bezorger.

goede kwaliteit

de hond vind het lekker als ik onder de brokken nog wat vlees toe voeg en dat gaat uitsteking met de bevoeren vlees Staffen die ik bestel

Alles zoals omschreven

Uitstekend correct.

Helemaal goed!

Goede communicatie over de levering. Producten komen nog goed ingevroren aan.

fijne persoonlijke aandacht!

Heel fijn dat je merkt dat je door mensen wordt geholpen en door een chatbot ;-). ook de appjes vlak voor de bezorging zijn heel fijn.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, goede communicatie, altijd op tijd, vriendelijke bezorger. Geen enkel minpuntje.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Keurig volgens afspraak

De levering voldeed boven verwachting met zelfs nog een update via Whatsapp van de bezorger. Ons hondje is wildenthousiast over de geleverde producten en wij dus ook.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bij dit bedrijf wordt je keurig op de hoogte gehouden wat en hoe laat de levering is. Kwaliteit vers vlees is uitstekend de honden eten het graag.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Goede en vriendelijke service

Zoals altijd wordt er goed gecommuniceerd over het tijdstip dat de bezorger het honden voer komt brengen. Het hondenvoer wordt in een speciaal gekoelde wagen diepgevroren afgeleverd. De bezorger is als altijd vriendelijk in de omgang. Uitermatr tevreden over KVV Webwinkel!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Uitstekend werk!

Bedankt!

Op tijd en vriendelijk

Keurig op tijd op een voor mij mooi tijdstip en een prettige vriendelijke bezorger.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd, vriendelijk, altijd op tijd,goede communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke communicatie. Goede levering.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs