Prima vlees voor de hond thuisbezorgd

Het is heel eenvoudig het vlees te bestellen via de website. Daarna goed geïnformeerd over de levertijd vóór en op de leverdag. Kortom, zeer tevreden over bestellen, prijs en communicatie met medewerkers. Ik ga weer een bestelling plaatsen

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Netjes geleverd!

Werd keurig en op de afgesproken tijd geleverd!

Keurig geregeld

Snelle levering, duidelijk ook wanneer het komt

Uitstekend. Goede klantenservice

Zeer prettig, je kunt altijd bellen als je vragen hebt.

Kwaliteit is top. Service, contact en levering is heel goed. Ik ben zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, nette bezorgers en heel goed kwaliteit vlees! Zeker een aanrader!

Top!!!

Elke keer problemen met eten en ontlasting met onze Floki(american stafford,9 mnd) ,hij eet nu ongeveer een week KVV,staat te dansen en huppen als we zijn bak klaarmaken en hele goede ontlasting! Even in de gaten houden dat ze 1x per week in deze regio komen,maar houden je goed op de hoogte qua tijden etcetera. Wij EN Floki zijn super blij...zeker een aanrader dus!!!

Heel accuraat

Je wordt goed geïnformeerd over de levering. Zelfs op de dag zelf een appje met hoe laat ze er ongeveer zijn! Het vlees voor de hond wordt diep ingevroren aangeleverd en is van goed kwaliteit!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Altijd prima in orde.

Eenvoudig bestellen via de website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het moment van bezorging. Vlees is altijd diep gevroren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Wordt goed op de hoogte gebracht hoe laat het wordt bezorgd. Mijn hond vindt het eten heerlijk

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Als altijd op tijd en goede kwaliteit

Kan het niet beter zeggen dan hierboven.

servicegericht, flexibel en kwaliteit

De producten die geleverd worden zijn van zeer goede kwaliteit. Wanneer je huisdier wat problemen heeft met eten, denken ze met je mee en geven advies. Bijvoorbeeld, wanneer ze niet eet of wanneer ze verstopping heeft. In sommige gevallen mag je dat eten dan weer retourneren en/of ruilen bij een volgende levering. Ze houden er rekening mee wanneer je aangeeft op een bepaalde tijd niet thuis te zijn. Mocht dat niet lukken, dan worden de producten op een speciale manier ingepakt zodat het wat langer buiten de vriezer kan blijven. Kortom: een aanrader voor iedereen die een hondenliefhebber is en het beste voor zijn huisdier wilt!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Service perfect

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super communicatie en kwaliteitsvlees!

Mijn hondje heeft helaas nierproblemen en het vlees wat ze nu krijgt reageert ze goed op! Het fijne is dat je op tijd n bericht ontvangt van de levertijd en samen daar iets over kunt afstemmen. Persoonlijk. Top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed . Duidelijk en makkelijk.

Duidelijke site . Eigen levering . Super

Great service and product

I had no problems with the order, it's the third time I ordered.

Gewoon goed!

Goed maar ziet er niet smakelijk uit

Mijn chihuahua heeft nierproblemen en ben zoekend naar een natvoer en brok Ze vind niks lekker of van korte duur Dit voer vond ze weer lekker maar na een paar dagen weer niet Het ziet er niet smakelijk uit De porties zijn voor haar te groot om af te wisselen

• Heeft u verbeterpunten? Voor kleine hondjes porties

Prima kwaliteit, wel erg prijzig.

Makkelijk te bestellen, duidelijke levering (vaste dag). Prima kwaliteit nierdieet. Ons Griekje knapt er echt van op! Wel behoorlijk duur. Voor een grotere hond voor ons niet te betalen.

• Heeft u verbeterpunten? Betaalbaarder

duidelijk geregeld met zeer goede communicatie

WHatsapp wordt verstuurd om contact te houden over de aflevertijd, geweldig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service niet echt duur

jammer dat er bezorgkosten bij komen

• Heeft u verbeterpunten? gratis bezorgkosten omlaag

Goede kwaliteit en service ook het brengen zeer op tijd

Goed bedrijf zeer vakbekwaam met veel keuze voor mijn honden

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs