Gewoon goed met persoonlijke service

Makkelijk bestellen, uitgebreid assortiment. De dag voor de levering eén whattsapp over de tijd van levering. Heel fijn en heel duidelijk.

De honden vinden het heerlijk

Zelfs de kieskeurig hond eet het

Zeer goede info over levertijd!

Levering netjes

Levering van de producten die ook goed zijn. Niet van deze tijd…… met zorg en foto’s van waar het staat en alles in overleg. TOP

Uitstekende service, altijd op tijd afgeleverd!!

Uitstekende service, wordt op tijd bezorgd ,altijd keurig op tijd melding van de tijd van aflevering. Hele aardige bezorger!! Goede kwaliteit voer!!

Mijn hond en ik vinden het toppie!

Website is overzichtelijk en genoeg keus. De bezorging is top: producten zijn goed verpakt en diepgevroren én krijg altijd bericht wanneer ze er bijna zijn. De hond smult er dagelijks van.

Duidelijke informatie op de website, nette bezorging met een berichtje ter aankondiging van de levering. Rauw vlees (bij)voeren vergt iets meer voorbereiding, maar is goed te doen. En houdt carnivoor fit.

Veel keuze en fijne bezorging!

Heel tevreden over het assortiment! Duidelijke afspraken voor de bezorging!

n.v.t.

Prima website. Duidelijk. De levering is snel en op vaste dag. Fijn dat je een berichtje krijgt van de bezorger een aantal minuten voor de bezorging

top!

Altijd goede communicatie over de levering. Bezorging volgens schema, je wordt goed op de hoogte gehouden. Prima producten en duidelijk advies. Mocht er iets verkeerd gaan, geven ze goede service!

Duidelijk en komen afspraken na

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Goed geregeld

Bestelling plaatsen verloopt vlot. Snelle bevestigings mail. Goed contact t met bezorger via WhatsApp. Top.

Duidelijke communicatie en goede service

Nadat de bestelling geplaatst is, meteen bevestiging. Nog WhatsApp bericht over tijdstip en daarna van de chauffeur nog exacte tijd op dag van levering. Zeer tevreden. Daarbij ook de kwaliteit van het vlees zeer goed.

Top service en advies

Wij nemen al sinds de komst van onze bull vlees bij jullie af! Wij laten het vaak 1x per maand leveren zodat we daar geen omkijken meer naar hebben. Top service en bij vragen snel bereikbaar en een goed advies!

Bestelling Kivo

Nu tweemaal besteld voor onze honden. Alles wordt netjes geleverd, altijd op de hoogte gesteld via Whatsapp, dus het kan niet mis gaan.

Uitstekende service, altijd op tijd info over bezorging en op de plaats van bestemming

Soepele verwerking, betaling en snelle levering.

Soepele verwerking, betaling en snelle levering. Echter, langzamerhand net zo duur aan het worden als de rest.

Goede communicatie en klantvriendelijkheid.

Goed vlees, goede service

Mijn hond vind het vlees lekker en ik ben blij met de goede service en communicatie. Ik geef geen 10 omdat ik de website zelf niet zo overzichtelijk vind

Netjes bezorgd.altijd berichtje vooraf hoelaat ze er zijn . Fijne chauffeurs. Wij bestellen altijd cannibest top kwaliteit hondenvoer. Overzichtelijk website.

Fijne webwinkel!

Duidelijke site en communicatie over de levering. Keurige bezorging binnen het aangegeven tijdvak en een hele vriendelijke bezorger!

Prima winkel

Goede site online duidelijk Ruim arsortiment Correcte bezorging en goede communicatie over bezorgtijd Een prima winkel.

Goede kwaliteit, goede service!

Ik bestel regelmatig KVV bij KVV Webwinkel en mijn ervaringen zijn zeer goed. De website is overzichtelijk, de produkten zijn goed. Een dag voor levering krijg je een appje als reminder, waarbij er ook een tijdsindicatie wordt gegeven. Bij levering ook altijd een appje waar het pakket zich bevindt. Meestal zijn ze al heel vroeg en staat het al netjes voor de deur. Sowieso is het goed verpakt en zijn de produkten nog diepgevroren tegen de tijd dat ik ze ontvang. Ik ben heel tevreden!

Goede site, makkelijk in gebruik, vaste bezorgdagen

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs