Zeer goede zaak zee tevreden over

Zoals altijd alles goed geleverd!

De bestelling was makkelijk te plaatsen, goed overleg gehad over het bezorgen. En voor vragen kon ik bellen en kreeg ik goede uitleg. Erg tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Veel keus en snelle levering

Goede producten, ik woon in de beurt dus haal ik het zelf op bij de winkel, geen ervaring met versturen, altijd een bericht als de bestelling kan worden opgehaald. vaak binnen 1 a 2 dagen

Heel tevreden!

Overzichtelijke website met veel keuze in vleesmerken. Goed vergelijk qua samenstelling van de verschillende producten, zo is gemakkelijk te kiezen welk soort vlees aan je eisen voldoet. Ook qua prijs/kwaliteit. Erg blij ook met deze manier van bezorgen. Een goede aankondiging wanneer je de bezorger kunt verwachten en eventueel per sms, whatsapp of telefoon kunt overleggen als je even weg bent. Alles is in prima (bevroren) staat. Dit is waarom je zaken doet met een bedrijf. Prima!!

• Heeft u verbeterpunten? Nog niet ontdekt

goede producten en service.

Producten bevallen uitstekend. Levering vlot met vooraf een tijdmelding, handig.

• Heeft u verbeterpunten? nu niet

Prima service!

Veel keuze in het assortiment! Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling komt of je kunt het wijzigen als het niet uit komt.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Men denkt actief mee om te zoeken naar een oplossing en is ook tot coulance bereid. Gewoon uitstekend!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

What you see (on the site) is what you get

Uitstekende en heldere site. Ruime keuze in diervoer. Goede toelichtingen op de producten.

Tevreden

Gevonden via google en ze verkopen het vriesvoer dat mijn kat eet. Het werd de volgende dag al bezorgd. Ben helemaal tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen. Ben vriendelijk te woord gestaan toen ik vooraf gebeld had.

Super service

Goede en zeer snelle levering, goede service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Uitstekende service en goede kwaliteit voer

ontzettend fijn bedrijf

goeie service . uitstekende levering en afspraken .. Overzichtelijke website.Veel keus en zeer vriendelijke klanten omgang.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en snelle en goed afgesproken levering

Ik ben zeer tevreden met dit betrouwbare bedrijf tijd gaven jullie door maar de tijd kwam mij niet uit toen hebben ze het extra goed dik ingepakt en beschut uit het zicht neergezet super gedaan en voor advies kunne ook altijd bellen en het KVV goed vers

• Heeft u verbeterpunten? Uitgebreider enkelvoudig KVV of wat meer merken

Goede service!

Betaalbaar vers vlees en tot op het laatste moment goed op de hoogte gehouden van de bezorging via de WhatsApp.

Correct en op tijd!

volgens afspraak geleverd

goed product en goede aflevering

Uitstekend!

Snel en compleet geleverd. Hele fijne mensen!

Zeer goede ervaringen

Ik vind het super dat er netjes contact opgenomen word via whats-app wanneer en hoe laat de levering aan kan komen ect. En de producten zijn ook van perfecte kwaliteit.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hele goede zaak en webshop

Uiterst tevreden met deze webshop snel en goed verpakt geleverd. Zal er zeker weer bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Gewoon top

Super service. Netjes en altijd op tijd Gewoon super goed

Topservice en goed voer

Topservice!

Gewoon prima

Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de bezorging kunt verwachten en wordt keurig op tijd geleverd. Producten zijn prima en zijn goed verpakt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed bereikbaar en ze reageren snel

Goede kwaliteit, duidelijke levertijd, wel prijzig.

Goede kwaliteit vlees. Voor klein hondje kan ik 3 dagen doen met 1 bakje. Kwaliteit gaat dan wel achteruit. Liefst zou ik per portie ontdooien. Diepvriesgroenten heb je vaak in blokjes. Zou dat geen handige optie zijn? Fijn dat de levering duidelijk en beperkt is qua tijd! Kwalitatief maar prijzig.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien is in blokjes mogelijk, zodat je ook voor minder gewichtige hondjes per portie kunt ontdooien.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs