Kwalitatief uitstekende producten

Producten van KVV zijn uitstekend van kwaliteit en de bezorgservice is geweldig. Keurig netjes geleverd. Top bedrijf.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Mijn bestelling was verkeerd ingepakt en daardoor aan de uiteinden van enkele rollen een klein beetje zacht... Ik heb de hele bestelling vergoed gekregen. Ik kan alleen maar zeggen: Top service en vriendelijk... Ik ben een zeer tevreden klant.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbare en goede webshop.

Prima bestel methode, keurige levering met informatie over wanneer er precies wordt geleverd!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima kwaliteit en service.

De kwaliteit is top, je hebt alleen zeer weinig speling qua aflever moment. Gelukkig kunnen tot nu toe altijd wel regelen dat er iemand thuis is om het aan te pakken, helemaal nu we toch thuis zitten. Bij de buren afgeven is lastig omdat het ingevroren is, en moet blijven.

• Heeft u verbeterpunten? Wat meer keuze opties qua aflever moment zou erg prettig zijn.

Ik was zooo blij verast door jullie .. tien ik een app kreeg over wanneer het geleverd zou worden en later nog een app met het exacte tijdstip .. was niet zo’n fan van online bestellen want had laatst iets ergens anders besteld en dat bleek niet op voorraad dus dan zit je mooi ... kan bij jullie niet gebeuren begreep ik van de meneer die kwam leveren. Ik ben heel erg tevreden

• Heeft u verbeterpunten? Nee .. helemaal top

Ik heb goeie ervaringen met deze webwinkel

Ruime keus aan verschillende merken en smaken. Wordt op dinsdag bij mij in Almere bezorgd. Krijg een dag van te voren een bericht hoe laat ze kunnen komen. en meestal nog een berichtje 5 min van te voren dat ze eraan komen. Top ben er erg blij mee!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Na bestelling bezorging op vaste dag met vooraf bericht van bezorgtijd via Whatsapp of sms

Wat een service !

Vriendelijke en goede service en onze golden retriever smult van de kivo kvv.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Nooit geen problemen, duidelijke site en communicatie omtrent bezorging

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Duidelijk en stipt in afspraken

Sturen netjes een berichtje voor aflevering. Altijd op tijd en zeer klantvriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed geen verassingen.

Wat je besteld is wat je krijgt netjes ingepakt en precies op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig goed, prima levering!

Zeer tevreden tot nu toe!

Geweldig.

Altijd op tijd en een hele goede service.

Duidelijk, snel goede prijs-kwaliteit

Top! Bezorgtijden duidelijk aangegeven, niet al te hoge verzendkosten, veel keus in KVV. Sms dag van tevoren en een kwartiertje van te voren. Veel smaken en goed advies op de site. Ik zal vaker bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ze eet het voerbakje er zo wat bij op!

Mijn pup eet het vlees bijzonder graag. Ik heb er voor gekozen op aanraden van mijn dochter, die het al langer gebruikt. Haar hond is actief en gezond en heeft een prima ontlasting. De bezorging is prima geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Duidelijk, op tijd, prettige ervaring.

Duidelijk dat je van te voren weet wanneer ze komen bezorgen. Op tijd, ze geven dag van te voren al aan hoe laat er bezorgd wordt de volgende dag. Als prettig ervaren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, niet alles voorradig wat op de website wordt aangeboden.

Netjes geïnformeerd dat een deel van mijn bestelling niet voorradig was en er werd een alternatief voorgesteld en geleverd. Op de bezorgdag twee maal geïnformeerd dat de bezorgtijd wat later werd. Was gelukkig geen probleem voor mij.

• Heeft u verbeterpunten? Website nog beter up-to-date met de voorraad

Helemaal goed

De bestelling is prima verpakt en het werkt uitstekend dat er vlak voor de aflevering nog een appje wordt gestuurd. En ondanks dat het een webwinkel betreft heeft men wel oog voor een persoonlijke benadering tijdens 'n contactmoment.

Vlotte levering. Prima prijs

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes geleverd precies op afspraak, netjes aangemeld via diverse kanalen.

heel tevreden.

Prima bezorging. Het bezorgmoment wordt aangegeven met een whatsapp berichtje. Ideaal. Doordat het nogal zwaar was, werd het keurig bij de vrieskist neergezet.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Goede service, met regelmatig een update mbt de levering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima service vriendelijke bezorgers.

Prima geregeld. Vlees voor de kat komt Goed bevroren aan. Hopelijk gaat hij de nieuwe smaakjes waarderen

Behulpzaam, efficient en zeer netjes

Correcte en duidelijke communicatie over bestellingen en bezorging. Stipt. Vriendelijk, behulpzaam en krititisch over eigen producten. Erg tevreden!

Goed systeem,

Munnikenweg 8