Helemaal in orde !

Makkelijk en overzichtelijk bestellen, fijne betaalmethode, goede communicatie wat betrefd de aankomst, en perfect bevroren kvv. Hier ga ik voortaan bestellen !

Heel goed!

Fijne snelle service, ook de bezorg app is heel fijn!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service en vriendelijkheid.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

prima prijzen en snelle levering

Concurrerende prijzen en de bestelde producten waren binnen een paar dagen (bevroren) geleverd met koelwagen, zodat het bij ons gelijk de vriezer in kon. Volgende keer bestel ik hier weer

Snel, duidelijk, eenvoudig en veel keuze

Snel, duidelijk, eenvoudig en veel keuze

Top service, top producten

Ik was te laat om te bestellen voor de feestdagen, maar het was geen probleem om op een route te laten bezorgen waar ik nog wel op tijd voor was. Daar kon het niet in de vriezer, alleen in de koelkast en ik zou de dag erna komen. Het was zó goed verpakt, dat het nog diepgevroren was toen ik er de dag daarna mee thuis kwam. Helemaal top! Onze pup doet het heel goed op de Kivo. Het is ook zo weg, dus ik ga er vanuit dat het hem smaakt. ;-) Ook op de snacks is hij dol.

Bestellen, communicatie en afleveren uitstekend

Bestellen, communicatie en afleveren uitstekend

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit, ruime keuze en goede service

In 1 woord..... Geweldig

Makkelijke site. Uitstekende berichtgeving en bijna op de minuut bezorgd. Top

• Heeft u verbeterpunten? Ner

Bijzonder aardig en betrouwbaar.

Er wordt een dag van te voren aangegeven tussen welk tijdsbestek er geleverd wordt. Op de dag zelf ontvang je 15 min. voor levertijd een bericht. De bestelling komt altijd op de afgesproken tijd en wordt geleverd door bijzonder aardige mensen!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top vers vlees voeding winkel

Wij hebben sinds kort een pup en we hebben gekozen voor vers vlees voeding. Bij de KVV webwinkel hebben we producten gevonden waar wij, naar het advies van onze dierenarts en ook voerwijzer, voor wilden gaan. Bij de werknemers konden we goed onze vragen stellen en er wordt goed gecommuniceerd over leveringen. Het enige minpuntje zou kunnen zijn (niet voor ons) dat er 1 dag in de week geleverd wordt, maar dan wel ook 's avonds.

zeer goed

Website oké Afspraken oké Vtv een app/sms dat ze er ongeveer op die tijd er zijn. Kortom heel goed.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van kwaliteit producten

Als je rekening houd met de leverdagen in jou omgeving heb je de bestelling soms al snel binnen! Ben zeer tevreden over het aanbod. Mijn hond vind t heerlijk!

Alles prima

Eenvoudig om te bestellen. Door exacte afleverdatum, altijd op tijd de bestelling in huis.

• Heeft u verbeterpunten? Geen verzendkosten indien bestelling hoger dan € 50,00 is.

Altijd keurig op tijd

Toppers

Snel, kundig.

Snelle levering van goed vlees

Goed vlees en fijn dat je van te voren een berichtje krijgt over tijdstip van levering

Prima service. De dag ervoor nog een berichtje, je kunt het bij de buren laten afleveren als je er niet bent. Mijn hond vind het eten heerlijk, het is prima ingepakt zodat het niet ontdooid

Snelle levering.

Bestelling in de ochtend gemaakt, binnen 5 uur konden we het speciale kvv voor honden met groeipijn afhalen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima product, prima bezorging!

Goed vlees en goede communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Correcte service, net personeel.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en veel keuze

eerste keer hier besteld en ik ben hartstikke tevreden. Snelle levering,veek keus en gied koel geleverd :) Nieuwe vaste klant erbij

• Heeft u verbeterpunten? vooralsnog niet

Top service en fijn assortiment

Ik zocht een (web)winkel met een uitgebreid assortiment. Zo kan ik mijn honden de nodige varianten aanbieden. Ook fijn dat als je iets zou willen uitproberen je dan kleinere hoeveelheden kan afnemen.

• Heeft u verbeterpunten? Grootverbruik

Goed verzorgd, ook bij een kleine bestelling

Eerste kennismaking met KVV Webwinkel prima verlopen. De KVV werd goed bevroren geleverd en de levering was keurig op tijd (door een vriendelijke dame). We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bezorging. Helemaal ok.

Goede ervaring

Heel gemakkelijk te bestellen. En de levering was super

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs