Tot op heden is alles zoals gewenst verlopen.

Servicegericht!

prima en vriendelijk!

Prima communicatie. Vriendelijke toon in communicatie en bij aflevering. Fijn. Iets snellere levering zou fijn zijn indien mogelijk.

Goed verzorgd

Keurig verpakt , prima op de hoogte gehouden wanneer het was geleverd.

Geweldig goed

Zeer goede service, bezorging perfect op tijd je krijgt een berichtje vooraf op welke tijd de bezorger komt. En het vers vlees was nog helemaal bevroren aan gekomen. Super ga zo door.

Perfect voer

Prima optijd de levering Helegoed contact via sms Perfect voer en keuzes

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Alleen de hond mag het niet. Heeft er 1 keer van gegeten.

Groot assortiment, makkelijk te kiezen

Op een eenvoudige manier de artikelen kunnen bestellen die ik nodig had.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super snel en alles direct op voorraad

Goede ervaring, aanrader!

Perfect op tijd met goede dienstverlening

We bestellen al weer even een tijd via de webwinkel. Eigenlijk met alleen maar tevredenheid! Ook is de hulp fijn van Manouk van der Meer als een product niet leverbaar is. Kortom ga zo door allen

• Heeft u verbeterpunten? meer flexibiliteit in de aflever dagen

Prima levering, product en communicatie

Ik heb een nette levering ervaren, na een heldere communicatie, van een goed product. Helaas is de kat zo eigenwijs dat ze het eerste testbakje wel leek te lusten en de levering erna natuurlijk niet meer (18 jaar oude nierpatient). Maar dit ligt aan de kat, niet aan het product.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Nette levering en de honden zijn er dol op

Netjes optijd via WhatsApp een bericht ontvangen mbt de levering, wij waren niet thuis dus mooi op afgesproken plek achter gelaten. Top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top levering, tot aan de vriezer in de kelder!

De levering was volgens afspraak en werd voorafgegaan door twee app berichten. De dozen werden door Frans bij de vriezer in de kelder gezet. Helemaal tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede communicatie

Ik ben erg blij met jullie manier van communiceren. Duidelijke website en goede levering. Fijn dat we zo goed op de hoogte blijven van wanneer de levering plaats vindt. Top!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service, uitstekend product, duidelijke bezorgdienst.

Super tevreden mee.

Altijd perfect op aangegeven tijd bezorgd

servicegericht en vakkundig

Wanneer ik vragen heb over de eetproblemen of ontlasting van mijn pup, dan nemen ze de tijd om mij te adviseren en om met mee mee te denken. Qua levering is het erg duidelijk. Je weet op welke dag ze in de week komen, je krijgt een app van te voren hoe laat ze ongeveer bij je zullen zijn en wanneer ze bij het vorige adres naar jou toe rijden, krijg je nog een app. Daarnaast kan je aangeven wanneer je onverhoopt niet thuis kunt zijn. Dan pakken ze de materialen zo goed voor je in dat ontdooien weinig tot niet mogelijk is tot je weer thuis bent. Kortom, ik ben blij met deze leverancier!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Goede producten. Snelle vriendelijke levering. Goed verpakt.

Prima product, goede levering

Prima product, goede levering

geweldige service

"ik red het niet voor 22.00 uur, is het goed als ik 10 minuutjes later ben?" Wat geweldig!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De kvv webwinkel is goed overzichtelijk.

het bestelde vlees wordt zeer correct afgeleverd met van te voren een bericht hoe laat er geleverd wordt. Ben je niet aanwezig dan plaatsen ze het zelfs met toestemming in de vriezer. Goede ervaring, zal er in de toekomst zeker blijven bestellen.

goeie service

je krijgt van te voren de tijd door per sms

Goed voer en top bezorgd

Voor ons de 2e levering. Echt super tevreden over de kwaliteit van het voer. En de bezorging is helemaal fijn! er wordt netjes aangegeven wanneer en hoe laat het wordt gebracht. Kortom zeer tevreden..

Super service

Heel duidelijke service. Netjes op tijd en hield me continue op de hoogte wanneer mijn levering gebracht werd. TOP!

Goed en correct.

Goed vlees en altijd correct levering zoals afgesproken. Netjes bericht wanneer de bezorger in de buurt is.

Gewoon goed

Duidelijke website. Ook de levering perfect. Je krijgt van re voren een appje

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs