als gewoonlijk , uit de kunst

idem

Alles prima geregeld

Bestellen was heel eenvoudig. De levering was snel en goed geregeld. Van te voren kreeg ik een berichtje van de chauffeur over het exacte tijdstip van levering. Het vlees was goed verpakt en nog bevroren. Kortom, ik ben heel tevreden!

Wordt met smaak gegeten!

Duidelijke info over produkten. Bezorging zeer nauwkeurig.

• Heeft u verbeterpunten? Darf: portiegrootte voor katten ook geschikt maken voor kleine hondjes.

perfecte service

klantvriendelijk, goede service

Klantvriendelijk/gericht

Is in 1 woord goed geen min punten.

Supergoede service!

Kwaliteit en service staat heel hoog op het vaandel bij ze!

Yop webshop Netjes behandeld Vriendelijk chauffeur

Snelle goede service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijne service, goede afspraken, vriendelijke bezorger!

Fijne service, goede afspraken, vriendelijke bezorger!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer makkelijk en netjes geleverd

zeer makkelijk te bestellen en netjes en goed behandeld en geleverd

Vlees fantastisch

Mijn hond is zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? Ja,chauffeur bracht het niet naar boven,jammer,lift aanwezig

Van bestellen tot bezorgen alles goed verlopen zeer tevreden

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super super super goed

Ik heb mijn bestelling moeten annuleren omdat ik dieetvoer had besteld die bleek niet goed te zijn voor mij kater. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en mijn geld is direct teruggestort. Dit vond ik heel klantvriendelijk en geweldig.

Altijd punctueel en correct

Prima ervaring dus. Ik heb wel een tip: ik vind het heel vervelend dat er iedere keer nadat ik een bestelling heb gedaan wordt gevraagd naar mijn ervaring. Ik hoop dan ook dat dit in het vervolg uitblijft. Dus.... mijn ervaring met KVV webwinkel is heel positief. Tip: vraag eenmalig om een reactie en niet telkens na een bestelling. Graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Roelie Bron

• Heeft u verbeterpunten? Zie boven

GEWELDIG

Ik had snel voer nodig en kon het op dat moment niet bestellen bij mijn leverancier. ik ben toen via google hier terecht gekomen en wonder boven wonder konden ze het de volgende dag al leveren. Ik kreeg ook netjes de tijd door wanneer hij zou komen . En net op dat moment moest ik naar de dierenarts om mijn pup te laten enten . Geen probleem ze hebben het netjes voor de deur gezet met koelelementen en ik kreeg een app dat het voor de deur stond. Ik was toen al onderweg naar huis dus na 5 minuten was ik thuis. Super service

• Heeft u verbeterpunten? Nee alles wat TOppie

De berichtgeving via whatsapp over wanneer e.e.a. wordt geleverd, werkt erg fijn.

Heldere communicatie!

Levering is goed en fijn dat je een sms krijgt.

redelijk

jammer dat bestelling voor de deur gezet wordt als je aangegeven hebt dat je er tot bepaalde tijd niet thuis bent.

Uitstekend!

Voor de 1e keer besteld, maar wij gaan zeker weer bestellen. Erg fijn dat je op de dag van levering nog een appje krijgt met het exacte tijdstip.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service inclusief produkten die zij verkopen

Top en vriendelijk personeel met goed advies

• Heeft u verbeterpunten? ?????

Goede dienstverlening

Klantgericht

afspraak is afspraak

makkelijk bestellen en afrekenen. Duidelijk of er nog wat op voorraad is. Goede afspraken met aflevering en een hele correcte bezorging. Gewoon top.

uitstekend

prima product. Snelle levering.

Vriendelijke contact

Een snelle team, met fijn contact en informatie over levering

Levering is altijd op de aangegeven tijd en datum! Website is goed en overzichtelijk. Ik bestel sinds een halfjaar hier het eten voor onze hond en ik ben echt super tevreden

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs