Filter

Pluspunten

Overzichtelijke website , Goede prijs/qualiteit , zeer snelle levering , frequente updates na bestelling tot aan ontvangst van het bestelde , duidelijke communicatie met medewerker van deze Mobile_harddisk.nl !!! , Het bestelde is degelijk verpakt , Zeer aan te bevelen webwinkel

Géén verbeterpunten !!!

Pluspunten

Perfecte en senlle service. Al een aantal jaren klant en nooit issues ondervonden.

Pluspunten

Superservice!!! Ik had problemen met het instellen van mijn router en Danny heeft mij (wederom) fantastisch geholpen, totdat alles goed werkte. Hele grote dank en een dikke vette pluim voor dit bedrijf!

Pluspunten

Vlotte levering, scherpe prijzen

geen

Pluspunten

De schijf was oorspronkelijk dead on delivery. Zonder enige aarzeling perfect afgehandeld, vervangen door een nieuwe en de retour verzendkosten terugbetaald! 100% tevreden!

Pluspunten

Goede prijs, op tijd geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering, heldere website met actuele aanbod. Gewoonweg de beste webwinkel

Helemaal geen, jullie zijn al top

Pluspunten

Snel, probleemloos en gemakkelijke manier van betalen.

Nihil

Pluspunten

Goede en prettige service. Bij dingen die niet op voorraad zijn wordt meegedacht wat een alternaief zou kunnen zijn

Pluspunten

De levering van de NAS was conform hetgeen beloofd werd op de website. De installatie van de NAS verliep echter niet zonder enig probleem. De klantvriendelijkheid en het helpen meedenken aan een oplossing zodat de NAS gevonden werd in het netwerk was meer dan in orde. Een 5 sterren dus waard.

Pluspunten

Zeer snelle levering top.

Pluspunten

Snel geleverd en via chat direct antwoord.

Pluspunten

Goede prijzen, supersnel geleverd en prima service. Ik blijf hier kopen en raad het zeker aan!

Nog geen gevonden. Misschien iets als extra korting/bonus voor vaste terugkerende klanten zoals ik? :-)

Pluspunten

correcte afhandeling

Pluspunten

exxcellent service, very helpful

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering

Pluspunten

razendsnelle levering

Pluspunten

Denken mee, uitstekend advies, zeer goede feedback en service. We doen al jaren zaken met dit bedrijf, voor ons geen ander meer!

Ik zou het niet weten....

Pluspunten

Goed te woord gestaan, service gericht.

Duidelijker aangeven dat indien er iets niet op voorraad is bij meerdere producten in principe pas verstuurd wordt als de hele bestelling compleet is.

Pluspunten

Snel geleverd. Goed verpakt. Gratis hardeschijf er in gebouwd! Top.

Pluspunten

Snelle levering en geen moeilijke dingen

Gewoon doorgaan.

Pluspunten

Goede service. Helaas ontving ik een schijf die defect was bij aankomst. Daarover contact gehad met een van de medewerkers. Ik kreeg snel antwoord en de gegevens om de disk gratis te retourneren. Enkele dagen erna ontving ik een nieuwe die gelukkig prima functioneerde.

75 A Hofmanweg

Haarlem 2031BH