Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn scherm van mijn iPad was aan diggelen en netjes gemaakt en als extra service ook de schermknop gefixt want die was lam van het vele gebruik.
2 April 2022
Faetje
Aardige man
18 September 2021
Peter
Velp (gld)
super vervanging van beschadisg scharm van mijn samsunf note 8 even wachten voor die binnen kwam , maar toen kon ik er op wachten omdat die toch open was is da batterij meteen maar even mee vervangen ( geen extra losten in uurloon) mijn dank , funktioneerd weer als een zonnetje JBZ
19 July 2020
jan bozelie
16 July 2020
A
Velp
Mijn klachten worden serieus genomen, ook omdat ik geen verstand heb, wordt mij geduldig uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.
19 March 2020
Leo Fibbe
Velp
Steeds goed, betaalbare, oplossingen en doorgaans snel uitgevoerd.
27 November 2019
Ad
Arnhem
De batterij van mijn telefoon werd snel vervangen. Prettige en vriendelijke service.
19 October 2019
Irene
Goede en snelle service
12 October 2019
Eduard
Velp
Booij met de reparatie van mijn Samsung tablet. Top gedaan!!
12 October 2019
Joost
Vriendelijk en kundig personeel
20 July 2019
Hans
Velp
Inmiddels 3 x daar geweest vanwege diverse ongelukjes met ipad en iphone. Supersnel gerepareerd op de GOEDE manier. Dus geen lijm of kit zoals bij zoveel andere reparateurs, maar gewoon originele onderdelen (sticker 3m). Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Kost wat, maar dan heb je ook wat.
16 July 2019
Daan
Didam
Pluspunten
Nette winkel veel mogelijkheden voor div reparaties
VerbeterpuntenKennen wij het bedrijf niet goed genoeg voor.
28 April 2019
anoniem
rheden
Pluspunten
Goede en snelle service bij het repareren van mijn IPad (-scherm). Zeer tevreden met resultaat en vriendelijke benadering.
24 April 2019
Aukje
Velp
Pluspunten
Vriendelijk,deskundig en snel
VerbeterpuntenDuur
23 February 2019
Rob de haas
Velp
Pluspunten
Prima ervaring; netjes voorgelicht over mogelijke risico’s van het vervangen van de accu van mijn IPad. Afspraken worden goed nagekomen.
1 February 2019
B. Planting
Arnhem
Pluspunten
Goed geregeld en fijn advies
21 January 2019
Eiso
Velp
Pluspunten
vriendelijk personeel. Kundige reparatie. Goed advies.
14 October 2018
Albert
Velp
Pluspunten
Wordt vriendelijk en goed geholpen
16 July 2018
Cafe de Stofwolk
Rheden
Pluspunten
snel, deskundig, redelijke prijzen en buitengewoon vriendelijke, behulpzame mensen.
23 June 2018
Chris
Velp
Pluspunten
vriendelijke mensen in de winkel, zeer snelle en correcte afhandeling door monteur
6 June 2018
Frank
Velp
Pluspunten
Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Twee Iphones met technische problemen zijn nu weer heel goed te gebruiken.
VerbeterpuntenGewoon zo blijven werken als nu. Kwaliteit en vriendelijkheid zonder belachelijk hoge prijzen zoals bij de apple store zijn een schaars goed.
3 June 2018
Jaap Eterman
2 June 2018
Mark
Arnhem
Pluspunten
Hele goede service!!
2 June 2018
Jolanda
Velp
Pluspunten
Snel. Correct. Deskundig
VerbeterpuntenGeen
4 April 2018
Ad
Arnhem
Pluspunten
Uitstekende service! Beeldscherm van nieuwste type ipad laten vervangen. In het nieuw geplaatste scherm zat echter een storing. Zonder problemen of discussie werd direct onder garantie weer een nieuw scherm gemonteerd.
3 April 2018
Installatiebedrijf Ordelman