Vriendelijk

Vriendelijk

Prettige persoonlijke service

Altijd vriendelijk en prettig geholpen, persoonlijk contact

echt heel gezellige mensen die daar werken

altijd hulpzaam en viendelijk

Vriendelijk personeel en correcte levering via webshop

In de winkel voor postzegels bijvoorbeeld; vriendelijk en behulpzaam personeel (Berkel en Rodenrijs)! In de webshop boekje besteld en keurig en snel geleverd.

Fijne winkel

Winkel waar je haast altijd alles kan vinden

prettig en behulpzaam

goede ervaringen. bij vragen wordt er meteen goed en adequaat gehandeld

goede service en erg klantvriendelijk

ik kom regelmatig bij een filiaal Primera in Purmerend Weidevenne. Ik wordt daar zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Enige minpuntje van mijn kant.....weinig aanbod in duurdere sigaren assortiment maarja. Voor de rest zeer tevreden over dit filiaal van Primera

Hele goede service en leuke zaak

Goede service, altijd goed geholpen

Primera Wagnerplein Aardige mensen die alles voor je doen Mooie winkel

Fijne winkel. Vriendelijk personeel.

Ik ga er altijd om staatsloten medewerkers zijn aardig en kundig.. er heerst een positieve sfeer in de winkel

Altijd welkom en vriendelijk

Ik word altijd vlot geholpen en het personeel is altijd vriendelijk

Goeie service

Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam

Mooie winkel en het personeel is erg vriendelijk.

Je wordt er gewoon fijn geholpen.

Je wordt altijd met n lach geholpen daar

Heel vriendelijk behulpzaam personeel,altijd leuk om er even binnen te wippen

Keurige winkel, aardig personeel

't is altijd best druk bij Primera Bladel, maar je wordt altijd keurig geholpen! De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet.

Fantastisch winkel

Het is een leuke winkel ze hebben heel spullen .het is gewoon een fijne winkel om te shoppen

Goed aanbod met goede service op een goede locatie!

Primera op Bennekelstraat heeft een ruim aanbod en vriendelijke, servicegerichte dames. Prettige locatie, makkelijk en gratis parkeren voor de deur! Tijdens boodschappenrondje merk ik dat doordat het dichtbij de Albert Heijn zit, ik sneller bij ze binnenloop voor bijvoorbeeld een verjaardagskaart omdat het aanbod van Primera gewoon beter is dan bij de AH.

Je word goed geholpen.

Je word goed geholpen behulpzaam.

Prima service en ruim assortiment

Bij een Primera bezoek slaag ik altijd. Ik word er netjes geholpen en ben blij met het ruime assortiment aan bijvoorbeeld tijdschriften en kaarten. helemaal fijn is het voor mij dat de Primera bij mij om de hoek zit en ook een postkantoor is.

Aardig personeel, leuk assortiment

Handig dat er ook een afleverpunt is voor pakketjes. En formulieren regelen bij verkoop van auto. De telefoonaccessoires die jullie sinds kort hebben, waardeer ik vanwege de originele producten. Je weet dan dat de kwaliteit goed is.

Het is gezellig en klantvriendelijk .eris voor elk wat wils

Ik kom er graag omdat het er gezellig is.ze hebben voor elk wat wils, En ze doen hun best om er een leuk kadootje van te maken

Good

Very nice

Altijd vrolijke mensen

Bij mijn Primera winkel kennen ze de klanten, zijn altijd uiterst vriendelijk en belangstellend. Geven indien nodig goed advies. Ook als je de medewerkers buiten de winkel tegenkomt weten ze wie je bent.

erg goed en top

Beste winkel en cliënt vriendelijk.

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.