Goeie vlotte bediening

Super vlotte bediening

Geweldig behulpzaam en vriendelijk personeel

Geweldig behulpzaam en vriendelijk personeel

Op het mosveld super fijne mensen

Ik heb het meest ervaring met dr primera op het mosveld als er in jullie zaken allemaal van deze mensen staan kunnen jullie zaken nooit meer stuk

Wordt altijd goed geholpen en ze hebben altijd leuke, speciale producten die ze niet overal hebben!

Heel tevreden over de service

Heel vertrouwd altijd

Ik kom al 20 jaar bij de Primera op het Samuel Esmeijerplein in Rotterdam. Altijd heel vriendelijk, vertrouwd en deskundig. Je voelt je er altijd welkom.

Uitstekende service Vriendelijk personeel Uitgebreid assortiment

Prima service, altijd behulpzaam en vriendelijk personeel!

Zeer goede service

Welke vraag ik ook heb, Primera Brummen heeft antwoord

Altijd een vriendelijke groet en prima service

Altijd een vriendelijke groet en prima service

Zeer vriendelijk personeel

Waarom naar Primera. Omdat de twee personen, die er altijd werken zeer sympathiek en attent zijn. Daarnaast zijn ze ook zeer hulpvaardig voor diegene die het nodig hebben. M.a.w. Een zaak met een hart!

Prima winkel in Strijp Eindhoven

Doeltreffend tv

Ze helpen je als je een vraag hebt Zitten niet aan je hoofd te zeuren Kan ik je helpen Dat is een fijn gevoel Vooral als je niet weet wat voor kaart je wilt hebben

Fijne winkel

Gewoon een fijne winkel om te komen en ook goed gesorteerd

Snel en goed

Snel en goed

Altijd een leuk gesprek en aardige mensen!

De sfeer onder het personeel is goed, en dat straalt zich uit naar de klanten. Nooit een sjagerijnig gezicht gezien

De service is goed.

Het personeel bij Primera is vriendelijk in tegenstelling tot de eigenaresse die werkt waarschijnlijk op de automatische piloot, kijkt je nooit aan is onpersoonlijk.

Vriendelijk en heel klantgericht

Wordt altijd goed geholpen. Er wordt meegedacht.

Altijd goed geholpen

Leuke winkel, personeel vriendelijk en hulpzaam

Primara Ommen - Kundig personeel - zeer klantvriendelijk

Primera algemeen: * helaas krijgt onze wijk al tijden de folder niet meer : o.a 7731 KL * het lukt op geen enkele manier om de app te installeren...bij de afronding....ERROR * Primera Ommen - zeer breed in aanbod! En goede service!

top

top

Fijne winkel!

Primera Voorhout is super klantvriendelijk. Men zoekt alles goed voor je uit en is altijd vriendelijk.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Mijn ervaring, is dat ik altijd vriendelijke en professioneel geholpen wordt. Het is een prima winkel, met ruime sortering.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd wel iets te vinden voor jezelf of als kado.

Leuke winkel

Goed assortiment,vriendelijk personeel en service is prima.

Koeweistraat 14

4181 CD Waardenburg

Over Primera

Primera is een bekende Nederlandse winkelketen gespecialiseerd in dagelijkse gemaksartikelen en diensten. Het assortiment omvat tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, rookwaren, loterijen, kantoorbenodigdheden en wenskaarten. Daarnaast biedt Primera diverse diensten zoals postverzending, pakkettenservice en geldopnames. Met honderden vestigingen door heel Nederland combineert Primera gemak, toegankelijkheid en persoonlijke service.