Goed kwaliteit, goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs. Vlotte levering. Heel goed ingepakt. Leuk om op de website te kijken.,veelkeuze

Top bedrijf

Goed en snel geleverd

Snelle levering in België

Alles zag er exact uit zoals op de foto. Goedkoper dan de meeste andere websites voor lemax.

Kwaliteit

Torentjes afgebroken van besteld huisje

Amables

Todo muy bien,

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering en stevig verpakt.

Snelle levering en stevig verpakt.

Snel geleverd, prima verpakt en alles volgens afspraak,

Ruime keuze - snelle service

Snelle goede service

Zeer tevreden.

afwachten

Het is om cadeau te doen met de kerst, dus hoe het ontvangen wordt weet ik niet!!!!!

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Ondanks de tijd van het jaar EN de corona-perikelen moet ik zeggen; toppie Voldoende keus, ik zou alles wel willen kopen maar dan zal ik groter moeten gaan wonen. Ook onze zoon is helemaal enthousiast over de lemax artikelen. Aardje naar zijn vaartje zullen we maar zeggen

Het werd snel geleverd

Beste aankoop ooit!

Ik vond het zeer aangenaam om te shoppen via jullie webshop! Alles was makkelijk terug te vinden. Het enige nadeel was dat je vanuit België niet via Paypal kan betalen ( ING).

Uitstekend voor Lemax producten

Zeer snelle levering (zondagnamiddag besteld, dinsdag geleverd). Zeer goed verpakt. Als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Snelle levering scherpe prijzen

Zeer ruime keuze

Leuke huisjes, goede prijzen, snelle levering

Groot assortiment met leuke huisjes. Goede prijzen en snelle levering.

Voldoende

Mijn eerste bestelling kreeg ik in een beschadigde doos. Waardoor, waarschijnlijk, mijn bestelde Lemax huis beschadigd is. In de tussentijd, voordat ik deze eerste bestelling had ontvangen, had ik al weer wat besteld. Wat ik nu nog niet heb ontvangen dus ik ben benieuwd! Ik blijf positief dat het deze keer goed gaat.

Heel snel bezorgd

Binnen paar dagen bezorgd, heel goed ingepakt.

Veel keus, mooie producten voor redelijke prijs.

Lekker kunnen shoppen op de site waar keus genoeg is. Snelle levering, al is dit een bijzaak. Voor kerst moet kwaliteit nummer 1 zijn.

Goede service en snelle levering. Top !!

De prijzen zijn heel goed en de keuze heel ruim. Bestelling werd vlug geleverd met factuur en betalingsbewijs erbij. Heel tevreden.

Heel correct

Heel goed en correct

Veel keus en snelle levering

Op de website duidelijke informatie, heel veel keus . Levering in België na 2 dagen ! Gewoon top !

Mijn bestelling kwam aan in België binnen de 2 werkdagen. Ik ben zeer tevreden over de kersthuisjes en bestel zeker opnieuw!

goed!

Jammer dat bestellen niet kan via Bank contact. maar voor de rest super snelle correcte levering. Jammer dat de bewegende tonnetjes van het bierhuisje tegen de wand schroeven.

Zeer duidelijke website met heel veel keuze. Voordelige prijzen. Na bestelling snelle levering naar België.

247 Osdorperweg

Amsterdam 1069LL