Goed bedrijf word zorgvuldig ingepakt en geleverd en als er iets kapot is kan je het met gemak ruilen. Top zaak!!!

Super goed

Top bedrijf. De kersthuisjes op laten sturen, deze waren perfect ingepakt met voldoende bescherming materiaal.

Goed beschermde producten en snelle levering

Hallo Ik ben tevreden over zowel de snelheid van levering als de bescherming van de producten tijdens verzending. Ook erg tevreden over de snelheid van ondersteuning wanneer een ontvangen product defect is, ik heb zojuist de transportvoucher voor de omwisseling ontvangen. Dankjewel ! ik wens je een goede dag Met vriendelijke groeten Mevrouw Augier

Geweldige service!

Ik had een verkeerde maat boom gekregen en werd ontzettend netjes opgelost. Toppie!!!!

Een goede webshop!

Ik heb in de voorverkoop besteld en binnen 3 dagen al binnen gekregen. Één item werkte niet, dus ik heb een mail gestuurd. Ik heb het aankoopbedrag teruggekregen. Goede service!

Hele mooie en leuke huisjes/figuren

Een groot assortiment aan kerst huisjes en figuren, je pakket word met zorg verpakt en snel geleverd.

Veel keuze en snelle bezorging

Heel tevreden

keurig verpakt en een snelle verzending

zeer zorgvuldig verpakt en als in uitstekend staat ontvangen

Goede prijzen!

Goede prijzen! Zoals aangegeven in september verzonden en eind september ook ontvangen…

Vlotte levering, netjes en stevig verpakt.

Makkelijk besteld in de voorverkoop, snelle levering.

Ruim aanbod, voordelige prijzen, stipte leveringen

Mooie en snelle opvolging van bestelling

Bij de levering bleek er barst in het kersthuisje. Contact opgenomen met kersthuisje.nu. ik kreeg heel snel en een correct antwoord. Correcte manier van werken en mensen die weten wat klantenservice is. Aan te raden!

Ruime keuze, levering op beloofd moment

Ruime keuze, levering op beloofd moment

Betrouwbaar en snel

Mijn bestelling was correct en snel geleverd. Mijn meest betrouwbare site om kersthuisjes te kopen.

Goede website

Snelle service, goedkoop, verpakking voor verzending is top

Zeer tevreden!!

Prima site, snelle afhandeling, top

Goeie winkel

Ik heb geen klachten alles is perfect aan gekomen wat ik besteld heb en het was goed verpakt ik bedank u daar voor

super, heel tevreden; alles was tip top in orde

Goede levering en snel, scherpe prijzen

Zeer mooie kersthuisjes

Mooie producten en snelle levering! Top

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Iedere keer weer de goedkoopste leverancier van Lemax. Stevig verpakt, netjes en vlot verzonden.

Geweldige service

Nooit geen problemen ondervonden Ook niet bij retourneren Netjes te woord gestaan en opgelost En altijd snel in huis

Snelle levering, goed verpakt

In voorverkoop besteld, levering zou begin oktober plaatsvinden. Duidelijke communicatie, goed verpakt!

Snelle levering goed ingepakt

Bestelde huisjes netjes op tijd geleverd een goed verpakt.

Een van de weinige online shops die ook de spooky serie verkoopt. En in de voorverkoop ook nog met een goede korting

247 Osdorperweg

Amsterdam 1069LL