super snel en zorgvuldig geleverd.

Al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd snel goed ingepakt geleverd, Osdorp staat voor mij op 1.

Teleurstellend

2 skigondels besteld, maar 2 dagen later bericht gekregen dat ze niet leverbaar zijn. Het bestelproces van kersthuisjes lees Tuincentrum Osdorp is niet betrouwbaar. Krijg het geld wel terug maar anno 2019 hoort een bestelproces en voorraadbeheer betrouwbaar te zijn. Zal niet zo snel weer een bestelling plaatsen.

tres bon site !!

grand choix de materiel lemax a prix interresant

Super service en snelle levering

Bestelde een paar dagen na de kerst in de uitverkoop een aantal Lemax-zaken. Levering sneller dan verwacht, zelfs met de feestdagen nog voor Nieuwjaar geleverd. Ondanks dat de figuren goed waren verpakt was er toch eentje in de Lemax verpakking kapot gegaan. Men deed niet moeilijk en vergoedde de volledige prijs. Mag de beschadigde zaken houden en zal zien of ik die kan lijmen. Volgend jaar gaan we hier weer kijken voor nieuwe uitbreidingen van ons Kerstdorp. Zeker een goede aanbeveling!!

Netjes geleverd en goed verpakt

Duidelijke site en snel verzonden en er zat een mooi boek bij van lemax. Bestel zeker nog een keer maar volgend jaar eerst eens een bezoekje brengen voor nog meer inspiratie.

Perfect verzorgd

2e bestelling bij dit bedrijf zou 1e week van januari geleverd worden en tot mijn grote verbazing kwam het vandaag al 31 december. Wederom perfect verpakt!

Goede en snelle leveringen

Al meerdere keren iets besteld en altijd snelle en correcte levering

super site met heel veel mooie aanbiedingen voor Lemax huisjes

Als je er op tijd bij bent heb je nog genoeg keuze.

Super, geweldig, fantastisch.

Super makkelijk te bestellen, en snelle levering.

zeer goed

zeer snel en netjes behandeld

Snelle levering; goed verpakt

Snelle levering; goed verpakt

Goeie service en mooie kortingen

Top onderneming, waar je de mooiste artikelen voor een klein prijsje kunt kopen. Al vele bestellingen gedaan, en zeer tevreden.

heel tevreden

Snelle service, vlotte communicatie

Veel keus tegen scherpe prijzen, Top!!

Ben zeer blij met mijn bestelling die ook nog heel snel werd geleverd!

Groot aanbod met geweldige service

Snel en makkelijk online besteld, keuze uit een ruim assortiment en ook nog zeer lage prijzen (lager dan bijv andere webshops). Super service, verzending.

Zeer tevreden zowel in de winkel zelf als via internet

Goeie prijzen... 👍👍👍

Goede prijs/kwaliteit verhouding...., over de service kunnen we tot nu toe niks zeggen omdat de spullen nog niet aangekomen zijn...

geweldige service/

vele goed kopen huisjes,en ass. en binnen 2 dagen goed verpakt in huis..echt een aan rader.

Hele goede website

Fijne en overzichtelijke website, makkelijk bestellen en goede en snelle levering, kortom ik ben heel tevreden.

Ik heb de cups besteld van lemax

Hoi ik heb ze nog niet ontvangen of een track code ontvangen of een bevestiging ontvangen ze zouden na 1 januari verzonden worden

Geweldige service

Altijd zeer vlugge levering, prima verpakt en altijd interessante aanbiedingen

Goede prijzen en een snelle levering.

Product goed verpakt. geen beschadigingen. en zelfs tijdens de drukke kerstdagen binnen 3 werkdagen kunnen leveren. met een woord Super!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!