Snelle bezorging en goeie prijzen!

Geweldig!

Leuke huisjes, snelle levering en netjes verpakt.

Super mooie huisjes, super snel geleverd in België

Snelle en vlotte service, makkelijk betalen en enorm mooi materiaal! Ik raad jullie overal aan!

Snel afgeleverd en heel solide verpakt!

Ondanks de drukke tijd, kreeg ik het pakket snel aangeleverd. Het was zo goed verpakt dat het, bij wijze van spreken, een botsing met een vrachtwagen zou overleven. (Is ietwat overdreven, maar ik meen het wel)

Goede website, snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

- goede website - snelle levering - goede prijs - product voldoet aan verwachtingen.

Fantastische aanbieding, snelle bezorging!

In het kader van Black Friday 2 Lemax huisjes besteld : super goedkoop, samen 27 euro, hup boompjes erbij en gratis bezorgd!

Prima net wat ik nodig heb

Wederom perfecte bestelling

Er was een huisje waarbij het uithangbordje niet helemaal goed was. Ik heb daarop een mail gestuurd en kreeg direct een vervangend exemplaar. Perfect dus.

Een mooi huisje voor de beste prijs.

Snel verzonden. De goedkoopste op internet. Goed verpakt!

Leuk spul en vlot en probleemloos geleverd.

ben tevreden over het product wat ik besteld heb en op tijd afgeleverd zoals U beloofde super

Snelle reactie en levering

Item besteld en tegen goede prijs kunnen lopen. Goed verpakt en snel geleverd

Snel en goed

goede service

goede service, ruime keuze, goede prijs, niks op aan te merken, zou het aanbevelen aan een ander. toppie

snel geleverd en goed ingepakt voor een nette prijs

Altijd leuke aanbiedingen en ruime sortering prima prijs kwaliteit.

grote klasse

prompte levering

Gewoon goed

Gewoon goed

Rastislav

Super :)))))))

Alles in orde.

Fantastische service

Twee dagen na bestelling goed afgeleverd.

Snelle levering en goed verpakt

Zondag besteld en dinsdag in huis. Super!

Goede service en snel in huis

Perfecte hulp en service

Snelle reactie op een mail die ik had gestuurd. Duidelijke site, en snelle levering. Bedankt!

Altijd prima geregeld

Bestellen eenvoudig, afrekeneng ook. Orderbevestiging snel binnen en prima info verzending

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!