Perfecte hulp en service

Snelle reactie op een mail die ik had gestuurd. Duidelijke site, en snelle levering. Bedankt!

Altijd prima geregeld

Bestellen eenvoudig, afrekeneng ook. Orderbevestiging snel binnen en prima info verzending

correcte levering snel en goed, ben zeer tevreden

ben zeer tevreden over jullie bedrijf , jullie zorgen voor een mooi % vermindering en de leverings kosten kan men makkelijk vermijden door iets meer te bestellen.

Fantastisch cadeau voor de feestdagen!

Ik heb een huisje besteld als cadeau voor de feestdagen, leuker kan het toch niet!

Alles goed en snel verlopen

De bestelling verliep goed en snel. wel een opmerking ten aanzien van 4 halen 3 betalen. Doordat we 8 poppetjes kochten moesten we twee bestellingen plaatsen want dan werd niet standaard de laagste prijs weggestreept. Op zich een dure oplossing voor de winkel want die verstuurden nu twee pakketjes. Toch wel zonde. Aanbeveling doe een gemiddelde prijs eraf of laat het deels kiezen.

Snele levering

Overzichtelijke website met duidelijke foto’s

Hele interessante aanbiedingen en goede kwaliteit kersthuisjes.

Ik kwam op deze website na enige tijd zoeken naar de beste aanbiedingen voor lemax kersthuisjes. Heb meteen een grote bestelling gedaan en heb daarna nooit meer ergens anders gekeken voor het bestellen van mijn kersthuisjes.

Goedkoop en kwalitatief goed

Mooie aanbiedingen op kersthuisje.nl. Daarnaast snelle levering en goede kwaliteit. Zeer enthousiast.

Goede service. Lage prijzen.

Jammer licht werkt alleen op batterijen

Bestelling werd snel geleverd en was goed te volgen

Snelle en goede levering

Eerste keer. Snelle levering en volop keuze

Zeer goed.

Nu al twee keer besteld bij jullie. 1x door mijn man en 1x door mij zelf. Netjes aangekomen en ook goed verpakt. Top

Perfecte korting voor de kersthuisjes. Zeer snelle levering. Alleen beetje erg grote doos voor paar doosjes..

Snelle verzending, mooie spullen

Veel keuze, snelle verzending en mooie spullen.

Nette en vlotte levering

Na het een en ander te hebben besteld ,na 48 uur was de levering binnen .alles netjes verpakt in bubbel folie en in een stevige doos In 1 woord fantastisch ga zo door

toffe firma

Zeer snelle verzending, super goed verpakt, supergoedkoop, wel bij 1 van de Lemax The Merry Snowman was het sneeuwmannetje eraf, heb het er weer op geplakt, en ik hoop dat het er nu niet meer afkomt. Misschien een beetje meer onderaan de doos van verzending noppenfolie plaatsen.

Achat Lemax

Site très bien fait, très grand choix, livraison rapide

SUPER!!

Mooie huisjes aan een nog mooiere prijs. Snelle service

ruime keus,snelle levering en goed verpakt

ruime keus,en mooie aanbiedingen.snelle levering en heel goed verpakt.en een hele fijne klantenservice beveel deze site en winkel altijd aan bij degene die graag met kerstdorpen bezig zijn. ik bestel al een paar jaar hierbij.

Goed verpakte verzending

Goed verpakte verzending

Perfect verpakt

3 Lemax Kersthuisjes en wat poppetjes in dikke doos met kartonvulling ontvangen. Super beschermd EN milieu vriendelijk.

Alles war super schnell bei mir zuhause❤

Grandioos

Goed en snel geleverd

Snelle en juiste levering.

Goede service.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!