Prima Prima Prima

Snelle levering leuke aanbiedingen overzichtelijke website en prima service

Snelle correcte levering

Prima mijn bestelling geleverd en zelfs sneller dan verwacht.

Snelle perfecte afhandeling van mijn bestelling

Goed aanbod van Lemax items tegen een zeer goede prijs. Alles om mijn kerstdorp verder uit te breiden.

Prime tevree

Reeds 2x iets online besteld. Goed en snel verstuurd. Items heel aangekomen en prima communicatie. Aanrader.

Snel geleverd, goed verpakt, volgens afspraak

Zie regel hierboven

Supersnelle levering.

Alles tiptop in orde.

Podré cuando reciba paquete. Por ahora , positivo

Por ahora , sin recibir el paquete solo puedo opinar de la rapidez en respuesta y en el seguimiento del paquete y es positivo. Cuando tenga lo comprado les enviaré mi opinión completa. Saludos, Cristina Ramirez

geweldig

fijne website, ruime keuze en snelle levering

Overzichtelijke en klantvriendelijke website

Het is altijd een plezier om op deze website online te winkelen. Mooi assortiment en regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

uitstekend

Alles is volgens afspraak verlopen binnen de voorop gestelde termijn. De goederen zijn ook in prima staat aangekomen.

Goed verpakt en een fijne prijs

zeer goede tuincentrum

je word hier als koning geholpen met allemaal goede personeel die klant vriendelijk zijn

Snel en netjes verzonden

Goede prijs en snel verzonden

Goed.

Mijn bestelling zag er mooi uit en is ook snel geleverd🙂

geweldig

vlug bezorgen .goed verpakt. je kunt this lekker oshppen.

Keurig verpakt en snel in huis!

Kon niet beter!

Snelle levering en goede service

Alles keurig verpakt en snel mogen ontvangen. Een aanrader!

Super snelle levering en de goederen in netjes verpakt en geleverd

mijn ervaring is uitstekend bevallen!

omdat ik zelf een paar foutjes had gemaakt met de bestelling, had ik de volgende dag meteen gebeld, en het is keurig netjes afgehandeld!

Ik ben zeer tevreden.

De website is overzichtelijk. De bestelde artikelen worden snel en netjes geleverd. Ik heb wel eens iets geretourneerd en dat werd keurig afgehandeld.

in goede staat ontvangen

Ik ben blij met dit artikel. scheelt heel veel stekkers. dank Frans Ritzer

Vlug en netjes verpakt

Vlug en netjes verpakt

Prima nette levering

Snel geleverd en keurig verpakt

Netjes afgewikkeld en keurig op tijd bezorgd

gewoon goed.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!