De webwinkel voor Lemax in Nederland en omstreken

Altijd concurrerende prijzen en heel veel op voorraad.

Goed en snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

absolutely fabulous

Fijne tent snelle levering en super prijzen 😍😍😍

Leuke spullen tegen betaalbare prijzen

Leuk assortiment, ruime keuze en redelijke prijzen

Gemakkelijk bestelproces en nette prijzen

Gemakkelijk bestellen Nette prijzen Snel geleverd

Excepcional

Genial muy buena calidad y muy buen precio

• ¿Nos recomendarías?

Schnelle Lieferung guter Service

Der beste Webshop in Sachen Lemax. Gute Preise, schnelle Lieferung , sehr guter Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service

Netjes op tijd geleverd en zorgvuldig ingepakt. Helaas 1 artikel ernstig beschadigd, maar goed opgelost en al binnen 2 dagen mijn geld terug. Een webshop waar ik zeker vaker zal gaan bestellen.

Erg tevreden en snelle verzending

De lemax huisjes zijn mooi je kan er met een adapter een leuk tafreel tafereel van maken

Top service en snel geleverd

Ik heb mijn bestelling met een paar dagen in huis en het is goed verpakt.

al het beste, zeer goede service!

al het beste, zeer goede service!Ik bestel vaak en graag bij hen

Erg snel bezorgd

Zondag besteld en ik had hem dinsdag al in huis. Goed ingepakt. 1 doos was wel beschadigd,maar piepschuim was nog heel.

scherpe prijzen

Groot assortiment. Snelle levering. Goedkoop.

Mooi producten, voor een goede prijs

Mooie duidelijke website, snelle levering

Uiterst snel en correct

Eerste bestelling Alles werd zeer vlot afgehandeld Bovendien aan een zeer competitieve prijs !

Prima service. Absolute aanrader!!!

Keurig, niks op aan te merken!

Eerst via Bol.com een kersthuis besteld. Werd keurig en vlot geleverd. Ik denk dat men de artikelen wel controleert voordat het de deur uit gaat, maar het zijn duidelijk spiksplinternieuwe huisjes. Had elders nl. een andere ervaring. Door de goede ervaring hier alsnog de resterende kersthuisjes/tafereeltjes besteld. Weer snel geleverd, netjes en goed op de hoogte gehouden via mail. Als ik dan toch iets moet verzinnen...nee, eigenlijk weet ik niks aan te merken!

Doen wat beloofd wordt

Gewoon goed en betrouwbaar

moie verzorgde verzending

eerste keer, zonder probleem, duidelijke omschreven producten chapo!!!!

Goed en snel bezorgd

Vrijdagochtend iets besteld en zaterdag al in huis. Supersnel

Snelle bezorging, mooie producten

Ik winkel graag bij kersthuisje.nl op mijn kerstdorp uit te breiden. Ieder jaar hebben ze voor de starters en gevorderden kerstdorpen mooie aanbiedingen. De bestelde producten zijn snel leverbaar en worden met zorg verpakt zodat ze ook in de juiste staat thuis aan komen.

Zeer vlugge levering, altijd interessante aanbiedingen, altijd korting op volgende bestelling, ruim assortiment. Spijtig dat bepaalade landschapsonderdelen van My Village niet worden geleverd, enige minpunt

snel en netjes vepakt

snelle servers en netjes vepakt

lemax a prix imbatable

livraison rapide et choix important

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!