Fijn om te horen dat het allemaal goed bevallen is Jantine, ook een blije dochter zo te horen ;)
Graag gedaan Anne, net mazzel dat er nog eentje vrij kwam voor je. Veel plezier ermee!
Dankjewel Anita, veel plezier met je onesie :)
Veel plezier met de onesie Angela!
Bedankt voor je berichtje Iris en fijn om te horen dat het iedere keer weer goed bevalt. Tot de volgende keer!
Fijn om te horen Chantal, veel plezier met de onesie!
En zo hoort het Jop! Fijn om te horen dat het goed bevallen is :)
Dankjewel en veel plezier met de onesies!
Dankje Luzianne! Veel plezier ermee!
Fijn om te horen Simone, daar zal hij nog veel plezier van hebben :)
Ze mogen inderdaad lekker baggy zitten en zo kan ze er helemaal lang mee doen natuurlijk. Fijn dat ze er blij mee is!
Bedankt voor je berichtje Lotte, fijn om te horen dat het goed bevallen is. Een fijne dag toegewenst!
Graag gedaan Marjon, gelukkig was je nog mooi op tijd voordat hij verzonden was. Een fijne dag toegewenst!
Goed om te horen dat alles naar wens is Michel. Veel plezier met de onesie!
Goed om te horen Harold! Hopelijk was de kater niet te erg ;)
Bedankt voor je berichtje Jaro! En veel plezier met de onesie :)
Hallo Ruby! Jammer dat de onesie net wat klein voor je valt, je kan ons even een berichtje sturen en dan zorgen wij dat hij gratis omgeruild kan worden voor een maatje groter. Een fijne dag toegewenst!
Bedankt William, zo kom je de koude dagen wel door ;)
Veel plezier met de onesie Lotte! En bedankt voor je berichtje :)
Fijn om te horen dat ze tevreden is Ellen :) Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten.
Graag gedaan Katie, fijn dat alles goed is bevallen!
Bedankt voor je berichtje en goed om te horen dat alles goed bevallen is. Een fijne dag toegewenst!
Veel plezier met Carnaval Joris! Maak er een mooi feest van :)
Veel plezier met carnaval Debora! Fijn dat alles naar wens is!
Fijn dat je tevreden bent met de onesie Silke, bedankt voor je berichtje :)
BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.