Besteld, ontvangen, tevreden!

Had de onesie en pantoffels nodig voor de verjaardag van mijn kleinkind. Tip gekregen dat ik het bij jullie kon bestellen. Gedaan en de levering was supersnel! Dus tevreden!

Outfit is wat klein.

Bestellen en levering ging soepel. Alleen de maat van de onesie zou tot 195cm gaan met de XL grote. Zelf ben ik 195cm en het past net niet

I would completely recommend

Studentonesie is very good website! It was hard for me to find onesie in super big size which would fit actuall adult, but this site have perfect options. Everything is really good quality, i would give 5 stars, but unfortunately i got onesie with ripped a little bit nose, and it was sew not straight, although it was easy fix, so i would still recommend buying from this site.

helemaal prima

onesie mooi optijd binnen. Prima kwaliteit en is echt comfortabel warm

Snelle levering, helemaal top!

Maten waren duidelijk, de site zelf is erg duidelijk. Veel leuke keuze, en een snelle top levering, daarbij is het pakketje ook erg leuk verpakt

Zit goed maar is niet het zelfde als op de foto.

De maat klopt goed en het is zeer zacht, maar helaas was ik een beetje teleurgesteld dat de vleugel maar tot de helft van de arm komt en niet zo groot is als dat op de foto's zelf.

Goed product en snelle levering

Ik vond het erg fijn dat het snel werd geleverd en dat het ook nog voor een goedkoop prijsje

Niets op aan te merken. Super service

Dag na bestelling netjes ontvangen.

Maten beetje vaag

Ik had eerst een maat M(160-167cm) besteld, want ik ben 167 cm. Die was net, ongemakkelijk, te klein. Retour gedaan voor een maat L, dat is netjes behandeld en ik heb binnen een paar dagen een vervanging ontvangen. Die is iets te groot, maar wel lekker zacht en niet ongemakkelijk. Ziet er leuk uit en is fijn om te dragen. Wel zou ik StudentOnesie aanraden om hun maten meer specifiek te maken, en meer maatkeuzes aan te bieden.

Goede kwaliteit, snelle levering

Tweede bestelling. De eerste op afspraak opgehaald, de tweede laten bezorgen. Beide keren prima ervaring. Kwaliteit is goed, details ook (belangrijk, als je een Pokemononesie voor je dochter van 7 koopt, moet alles natuurlijk wel kloppen!)

Heb het product besteld en volgende dag in huis, echt geweldig. Wat ze aangeven komen ze ook na, daar hou ik wel van.

Duidelijke website, snel besteld en geleverd en mijn zoontje is superblij met deze superzachte onesie.

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit. Enige nadeel is dat ze met knoopjes sluiten ipv rits. Zo is er tussen de knoopjes door best wat inkijk.

Snel geleverd!

Besteld voor een fijne prijs, snel in huis.

Bestelling prima verlopen

Alles goed verlopen.

Nog geen enkele slechte ervaring.

Ik heb nu al een stuk of 4 bestelling geplaats en ben tot nu toe nog nooit ontevreden geweest. Snelle levering en goede producten.

Goede kwaliteit, klantvriendelijk.

Kon snel omruilen en dit kon ook op locatie. Hierdoor had op tijd mijn stitch onesie in handen :)

Correcte levering, product zoals verwacht, zacht en warm

Perfect op tijd geleverd, heel tevreden drager, schattige onesie die heerlijk zacht is. Materiaal en maat zoals omschreven, goede communicatie en correct product dus.

Snelle en goede levering

Heb op zaterdag besteld en kreeg gelijk bericht. Dinsdag was hij er

Overzichtelijk en snelle levering

Ben blij dat het zo snel geleverd kon worden ivm mijn dochter haar verjaardag

Snel en goede kwaliteit!

De premium onesie heeft een super kwaliteit! Helaas was de maat die ik zocht niet op voorraad, maar vanwege de duidelijke info op de site toch een goede keus kunnen maken!

de keuze is enorm en hij past perfect. super snel geleverd ik zou ze zeker in de gaten!

snel kapot

Na het twee keer dragen voor maar iets meer dan een paar uutjes is de rits achteraan kapot gegaan en niet meer dicht te krijgen.

Een super service en snelle levering

Precies gevonden wat we zochten en de levering was erg snel.

Zoals aangegeven

Dit was mijn eerste keer bestellen op Studentonesie.nl. Over het algemeen koop ik niet veel online, buitenom Bol.com. Maar omdat Studentonesie.nl ook via Bol.com verkocht durfde ik het aan. De chill hoodie die ik wilde kon ik alleen op de officiële website vinden en kocht hem op 18 oktober. De chill hoodie is keurig de volgende werkdag (19 oktober) binnengekomen. Lekker groot, lekker zacht. Bedankt! Er is nog een chill hoodie die ik erg leuk vind, die ga ik zeker nog een keer bestellen!

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.