Super fast and super comfortable! Dank je wel!

Cadeautjes kiezen wordt kinderspel!

Ik zocht een verjaardagscadeautje voor mijn vriend: een onesie van Pikachu. Via Google kwam ik bij StudentOnesie uit. De website is erg handig in gebruik, de betaling ging vlot en mijn bestelling was er in 1-2-3! Een aanrader!

Supertoffe onesies in een grote maat! Top!

Heel tevreden! Levering binnen 48u

Topp!

Charmander onesie besteld, super zacht en top kwaliteit.

Top onesie

Snel en prachtig

Perfecte service

Ik heb hier al 2x een onesie besteld, die beide keren snel, en perfect geleverd werd

Kwalitatief en prijsverhouding goed

Hier iemand blij gemaakt met een pikatchu onesie. Past perfect zoals aangegeven op de maattabel is aangeven. Mooi stof. Ga ervan uit dat hij er een tijd plezier van heeft.

Voldoet aan verwachting

Heb nu voor de 3e keer een onsie besteld. Dit keer voor een dinsey feestje de stitch onsie gekocht. Levering was top en binnen een dag al binnen. Kwaliteit is super pakken zijn heerlijk zacht. Zelf na meerdere keren wassen blijven de pakken van goede kwaliteit.

Snelle levering, mooie onesie

Ik heb de onesie donderdag besteld en had hem zaterdag in huis. De maat is goed, hij is heerlijk zacht en het is echt een mooie onesie! Mijn zoon wil hem haast niet uittrekken… ;-)

Snelle levering, product zo als aangeboden

De bestelling was binnen 1 werkdag afgerond, en de producten zien er precies zo uit als op de foto's. Lekker zacht en comfortabel, ook aan de binnenkant. Bedankt voor de leuke onesie en pantoffels, we zijn er heel blij mee!

Super comfortabel

De onesie is super fijn! Hij heeft wel een rits in plaats van knopen zoals op de afbeelding maar dat vind ik persoonlijk juist fijner

Goede snelle service

Besteld, snel bezorgd en het product is zoals je hem verwacht. Een puntje, ik ben zelf iets forser qua bouw en de Onesie valt voor mijn lengte net wat strak.

correcte en zeer vlugge levering

Ik heb al enkele bestellingen gedaan en is steeds correct verlopen !

Snelle levering Kwaliteit goed

Super snelle levering!

Wat snel geleverd zeg! De onesie past super goed en is dus echt een aanrader!

Super leuke onesie 's

Mooie onesies,heb 2 Pokémon pakken besteld. Super leuk ze zijn er super blij mee. Snelle levering volgende dag al in huis.

Zeer accuraat!

Snelle levering (volgende dag) en de onesie heeft bij eerste blik een goede kwaliteit. Lekker zacht en warm. Het is een cadeau. Hier ga ik vaker naar kijken als ik een cadeautje zoek!

Snelle levering, onesie past perfect en zit heerlijk! Zeker geen miskoop. Ik zou er wellicht nog een keer 1 bestellen.

Goede en snelle service

uitstekend

Ik had een regenboogonesie besteld en per abuis niet de gratis sloffen gekregen. Binnen 24 uur lagen de sloffen alsnog bij mij in de brievenbus. Klasse!

Super snelle levering

Dinsdagavond besteld donderdag middag geleverd. Dankzij de leuke actie met extra sloffen gescoord. Heb het nog niet uitgepakt ( is een cadeautje voor de kids) misschien volgende week als ze op school zijn is doen

prima onesie voor één keer

prima voor de prijs maar materiaal was niet geweldig. en de stof gaf af dus als je het over normale kleding heen droeg zat je onder de zwarte pluisjes.

Snel geleverd, goed ingepakt

Prachtige onesie. Lekker zacht. Snel geleverd. Leuk verpakt in inpakmateriaal met zebraprint.

Heerlijk zachte, mooie en warme onesie voor mijn dochtertje! Levering is supersnel.

Zowel als de onsie als prijs was heerlijk zacht

De onsie die ik heb besteld is prachtig en heerlijk zacht. Bovendien werd die ook snel geleverd, dus helemaal top!

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.