Super snelle goede levering en kei warme leuke onsies

Top kwaliteit.

Top kwaliteit. Super snelle service. Ontzettend tevreden.

Top ervaring

Leuke producten voor goede prijs met snelle levering

Leuke producten voor goede prijs met snelle levering

Ding past, Ding zit lekker

Gewoon normale tijd gewacht. Was goed verpakt. Past in mn maat en zit lekker. Wat wil je meer?

Heerlijk warm

Lekker warme onesie met pantoffels gekocht voor mijn vriendin. Zo gaat die koukleum de winter wel doorkomen, ze is er nu al niet meer uit te krijgen en is er erg blij mee.

Gewoon goed

Product als verwacht en op tijd geleverd

Geweldig!

Onesie met hele mooie kleuren en superleuk design. Helemaal geweldig! En nog een bedankje voor Martijn voor het snelle beantwoorden van mijn vragen. Erg vriendelijk te woord gestaan en ik werd snel geholpen met wat vraagje over de levering en de maten.

Snel geleverd en netjes geholpen met mijn vragen via de telefoon. Door de simpele maatvoering was het erg gemakkelijk om voor iemand een onesie als cadeau te kopen

Hele zachte onesie

De onesie is van een hele fijne zachte stof, had ik niet zo zacht verwacht. Ben er erg tevreden mee. Maat is ook goed

Snel in huis mooie onesie

Netjes de volgende dag in huis zoals beloofd en de onesie ziet er erg mooi en zacht uit. Perfect outfit zo samen met de sloffen erbij, laat die winter maar komen!

Waardeloos

Pantoffels,te klein en slechte kwaliteit,kartonnen zool,en dat voor 20 euro. Hoe durf je het te verkopen

Gewoon top!

Correcte betaling, stipte levering. Zoontje is er super blij mee!

Echt top!

snelle levering, en goede lekker warme onesies, zeker een aanrader!

Prachtige onesie en gratis pantoffels erbij! Super snelle levering!

Ik kon heel moeilijk kiezen tussen de vele mooie onesies voor mijn zoontje. Uiteindelijk de draak gekozen, heel zacht en mooie kwaliteit. Ik had het geluk dat er net een actie liep zodat ik er gratis pantoffels bij kreeg. Mijn zoon is super enthousiast! Ik bestel er zeker nog! 2 dagen later al aan huis geleverd in België! Dank je wel!

I'm bat....I'm bat.....

Ik ben nu een vleermuis voor halloween! Ik kon maar niks vinden voor een feestje van een vriendin en wilde niet teveel geld uitgeven voor een kostuum die ik toch maar 1 keer zal dragen....toen kwam ik op de website terecht en zag ik deze onesie. Vond hem helemaal geweldig en ik kan hem ook gewoon als cozy huispak dragen. Hij is heerlijk zacht en past goed met mijn 1 meter 57 (heb de maat s)! Gewoonweg fantastisch:)

Zeer tevreden!

Snel geleverd, mijn dochter is gek op!

Mooie onesie en snel geleverd

Voor mijn dochter was ik al tijden op zoek naar een leuke onesie. Eindelijk via deze site een pichachu versie gevonden. Heel erg blij meisje hier nu

Goede kwaliteit!

Mooie panda onesies!

Nagemaakt van KIMU onesies

De onesie is nagemaakt van de echt KIMU onesie. De foto’s op de website zijn de foto’s van KIMU. Helaas komt het product niet overeen met de foto’s en onze verwachtingen. De vleugels van de vleermuis zijn korter dan op de foto, en de buik is op de foto grijs en in het echt wit. Ook zou dit pak voor 160 cm tot 166 cm geschikt zijn, maar hij zit precies goed bij een kind van 145 cm. Dus iemand van 166 cm gaat hier niet in passen Het is dat mijn dochter hem nu graag wil houden, omdat ze niet kan wachten op weer een andere, anders had ik hem terug gestuurd.

Super onesies, nog betere service

Kijk, ik kan een review schrijven en gaan zoeken naar een probleem, maar alles was gewoon top. Onesies zijn betere kwaliteit dan ik had gehoopt, levering was binnen 24 uur, ook al zit ik in België en toen ik per ongeluk de verkeerde maat had besteld en de retour heel dringend nodig was , was een mailtje genoeg. Ik heb superhappy met de onesies en raad dit ZEKER aan!

Mooi product

Geen opmerkingen

Zondagmiddag besteld en dinsdagvoormiddag geleverd. Niets aan te merken op de geleverde service.

Snelle levering en precies zoals verwacht

Snelle levering en precies zoals verwacht

Heel snelle levering. TOP!

Goede prijs en een zeer snelle levering. Zeer tevreden.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.