Snelle levering en perfecte qualiteit

Snelle levering,perfect qualiteit, en goed met de combi met de sloeffen

TOP KWALITEIT!

Naja, wat kan ik zeggen... zie bovenstaande!

Superleuk en lekker zacht

Heerlijk ruime en zachte onesie

Super leuke onsie

Snel en netjes geleverd. De maat is goed en lekker warm.

Top outfit!

Voor ons feest hadden we als thema jungle en hebben we met de groep allemaal verschillende onesies gekozen. Erg tevreden over de levertijd en de onesies zijn ook echt heel leuk en gemaakt van een fijne stof. Bonuspunten voor de rits zodat je makkelijk naar de wc kan!

Dochter blij

Mijn dochter wilde per se een onesie van een eenhoorn voor haar verjaardag en had bij jullie een mooie gezien. Ze vind hem helemaal geweldig en loopt er de hele dag in rond

Past perfect en heel zacht

De onesie past perfect en is gemaakt van een hele fijne zachte stof, ben er super blij mee!

snel

snel in huis

Goeie service

Ik moest voor een verjaardag nog snel een cadeautje halen voor dezelfde dag maar in de winkels was geen onesie te vinden. Gebeld met een medewerker en bij jullie shop kon ik hem dezelfde dag nog op komen halen. Heel erg bedankt voor het uit de brand helpen!!! HEt cadeautje viel erg in de smaak.

Geweldig!

De onesie zit als gegoten en de site werkte erg fijn. Ook fijn dat de maten op lichaamslengte gaan want zo kon ik gemakkelijk de juiste maat kiezen, helemaal top!

Snel en goed

Snle in huis goed produkt

Hele chille mega trui

De mega trui is echt te gek. Heb hem al de hele avond aan en hij is zoooo zacht. Ik kan me er lekker helemaal in verstoppen en dat is perfect voor een koukleum als ik!

Snel in huis

Ik had nog gebeld omdat ik hem de volgende dag al nodig had, dat kon gelukkig en zoals beloofd was hij netjes de volgende ochtend om 10:00 al in huis. Erg tevreden over de communicatie en de levertijd. Product is ook top

Snel in huis en product als verwacht

Zacht materiaal

Ik ben blij verrast door het lekkere zachte stofje. Voor het geld had ik dit niet verwacht. Heel mooi! Mijn dochter is er ongelofelijk blij mee

Mooi product en past perfect

Erg tevreden met de onesie, gekocht voor Halloween en nu al zin in het feestje. Tot die tijd kan hij mooi als pyjama gebruikt worden zo lekker zacht is hij!

Snelle service, super mooi onesie

Op het laatste moment toch nog een ander pak besteld, nadat we eerst een neppak via ander bedrijf hadden gekocht. Maar dit zou te laat komen voor het feest. In overleg met bedrijf dezelfde dag nog kunnen ophalen! Geweldige service! Ander pak terug gaat retour. En met het nieuwe kunnen we de blits maken op het feest!

Prima Onesie

Snelle levering,dochter superblij met haar Onesie!

Heerlijke onesie

Heerlijke onesie voor onze dochter die in deze dagen geniet van de zachte kwaliteit. Aanrader.

Hele fijne onesies

Zitten ruim en comfortabel.

Superrrr

Fijne stof , goed van maat, eerlijke prijs en snelle levering.

Kind helemaal gelukkig gemaakt met de charmender onesie en sloffen. Ik ben jaloers, haha.

Lekker zacht en super snel geleverd!

Zit prima, toch wel de net iets kleinere versie gekozen maar dat is geen probleem

Dikke 10 voor Student Onesie

Wat een leuke site! Heel erg leuk kontakt gehad via de mail Mooie Onesie, prachtige kwaliteit, super zacht, lekker warm, niet duur! Snelle levering, 100% tevreden. De maat klopt precies met lengte tabel Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Echt een dikke 10, jullie verdienen dit!

Past goed en zit confortabel.

Ik ben zelf 1.84 lang en heb maat xl besteld. Bij mij last hij goed, alleen is deze maat volgens het maattabel geschit voor mensen van 175 tot 195. Dus als je aan de lange kant bent acht ik de kans klein dat je erin past.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.