Snelle levering en ruime keuze

Dag na bestelling al in huis en precies zoals de afbeelding beloofde. Mooi pak!

Correcte beschrijving!

Hoe de onesie omschreven werd is correct. Ze zit enorm goed en is ook luchtig door de knopen aan de voorkant. Ik vond het jammer wanneer ik de onesie uit moest doen om naar buiten te gaan. De stof is heel zacht en warm. Ook werd deze snel geleverd. Ben er enorm blij mee!

Uitstekende service en bereikbaarheid

Pakketje was even zoek maar gemakkelijk contact gehad en alsnog pakketje mogen ontvangen

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering

heel goed

Erg snelle bezorging

Was goed en snel geleverd, goede kwaliteit en lekker warm

Erg mooie en zachte onesie

Heb matchende onesies voor mij en mijn vriend gekocht, lekker ruim, zacht en mooi voor een betaabare prijs en snelle levering!

Alles in orde

Ondanks de drukte en lange wachttijden in deze periode, is het Studentonesie.nl toch gelukt om de onesie de dag nadien netjes bij mij af te leveren. De onesie is van goede kwaliteit!

Comfortabel

Snelle bezorging en heel erg comfortabele onesie.

Te gek!

Dit is echt te gek! Mijn Cthulhu onesie vind ik echt geniaal, ik had hem nog nooit ergens gezien maar ben er nu al verliefd op. Hij ziet er cool uit en zit ook nog eens heel chill. Zeker een aanrader.

Ik wou op tijd bestellen voor Kerst maar het was de volgende dag al in huis. Blij verrast! Hopelijk vallen de cadeautjes goed in de smaak :)

Prachtige onesies

Heel erg blij met de bestelling. De onesies zien er super uit. Ik moet ze nog geven voor Sinterklaas maar dat gaat ongetwijfeld goed in de smaak vallen!

Snel zacht en mooi

Snel in huis, zacht materiaal en erg mooi afgewerkt. Een dikke 10!

Het is voor Sinterklaas dus ik weet nog niet of het kind het leuk vind, maar het is in ieder geval een mooie onesie.

Hele snelle levering, en onesie is superzacht en van goede kwaliteit. Over de maat twijfelde ik, uiteindelijk toch een maatje kleiner genomen en deze is prima. Heel blij mee, ga zeker vaker bij jullie bestellen!!

Snelle verzending

Alles was goed enkel is de grootste maat (xl) toch wat klein en ik brn maar 1m80.

Goede kwaliteit, eerlijke prijs

Leuke onesie voor een goed prijsje. Het enige jammere is dat de verzendingskosten zo groot waren...

Heerlijk knuffelbare zachte onesie

Snelle levering, heerlijke onesie dochter loopt er nu bijna dag en nacht in ha ha ha

Super bediening

Heel vlot en mooie kwaliteit. Mijn zoontje is weg van de vleermuis onesie

Snel en netjes

De bestelling was snel afgehandeld en snel bezorgd. Het pakje zag er verzorgd uit en de inhoud was conform verwachting.

Heel tevreden!

Snelle levering, duidelijke emails met omschrijving wat er gebeurd met mijn levering en heel vriendelijke jonge leverancier!

Snel en heel mooi

Volgende dag al in huis en hele mooie kwaliteit voor een mooie prijs. De kids zijn er niet uit te krijgen.

Onesie voldeed niet aan verwachting

Wilden graag een onesie met rits. Deze is met knopen. Was niet goed aangegeven.

Snelle levering, makkelijk bestellen. Geen omkijken naar

Zie titel

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.