Hele goede service, zowel telefonisch als op website en levering

Top ervaring. Nette en snelle telefonische benadering. Snelle levering.

Precies zoals verwacht

Levering was keurig op tijd en de producten precies zoals op de site

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met de bestelling, en zal hem vaak gaan dragen.

Volle tevredenheid

Vlotte afhandeling van mijn bestelling zonder enig Oponthoud !

Top.

Product snel ontvangen en precies zoals ik had verwacht

Goede snelle service.

Leuke onesie, geleverd op tijd zoals beloofd.

Snelle levering, jammer van de knopen

Snelle levering en leuke producten. Ik heb de panda onsie besteld. Deze heeft volgens de afbeelding op de site een laag kruis. Nu is deze in werkelijkheid minder laag dan op de afbeelding. Wat ik vooral jammer vind is de knopen, als je niet helemaal recht staat komt er ruimte tussen de knopen en kan je zo naar binnen kijken. Verder is hij wel lekker zacht en een goede lengte.

Snel verzonden, goed aangekomen en comfortabel.

De onesie is super zacht en comfortabel, de sloffen vallen een beetje groot voor mij, maar dat was te verwachten (ik heb maat 38/39 en heb dus de sloffen met maat 38/44 meebesteld), ze zijn ook super warm. De volgende verkleeddag ga ik dit aandoen naar mijn kleuterklas, ze zullen vast onder de indruk zijn!

Prima prijs, goede onesies

Vlotte bezorging en een mooie prijs voor een zelfs betere onesie

Superzachte stof! Snelle levering

Bestellen ging makkelijk en het werd snel, netjes geleverd. De stof is heel zacht.

Snelle levering, warme onesie

Snelle en correcte levering. De beide onesies zijn zeker ruim genoeg, kleuren komen overeen met de website en zijn mooi. Gemaakt van Fleece, en dus heerlijk warm!

Super fijn en snel geleverd

Het was super snel geleverd en zit ook super lekker de sloffen zijn ook een aanrader

Super fijne onesie

Kwam heel snel aan en is super leuke onesie ik ga zeker nog is bestellen!

Crrect snel qualitatief zeer goed

Correcte afhandeling van gans de verwerking met uitstekende feedback. Op de voorspelde levertijd bezorgd. Qualitatief een zeer leuk produkt zonder afwerkingsfouten. Meer moet dat niet zijn!

Geweldig mooi pak en super snel geleverd

top goede kwaliteit En super snel in huis voor mijn een 10

Ruime keus en snelle levering

Helemaal top

Snel en leuke prijs

Snel verzonden en geleverd voor een leuke prijs.

Erg blij!

Mijn dochter heeft een super leuke onesie gekregen en de bestelling is met een erg klantvriendelijke service afgerond! Mijn dochter is helemaal klaar voor t aanstaande groep 8-kamp!! Het is zeker een site die ik zou voorstellen bij vrienden! Bedankt

Een fijne ervaring, snel precies zoals beloofd en een scherpe prijs.

Een goede ervaring

Prima , snelle levering en goede kwaliteit

Besteld, bevestiging gekregen en geleverd op de dag die ze aangeven! Top!!!!

Soepel en naar behoren

goeie service en snelle levering

Ik wilde graag de koala onesie maar die was uitverkocht dus stuurde ik een mailtje over wanneer hij er weer zou zijn. Ze stuurde een mailtje terug (heel snel) dat er nog een premium onesie was die ik voor de prijs van een normale onesie kon kopen. natuurlijk nam ik dat aan.

Goed product

Ze zitten lekker en ze zijn super zacht.

Snel bezorgd en precies goed.

Past precies. Prijs kwaliteitverhouding is prima en snel geleverd

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.