Snelle verzending en goede pasmaat

Snel en doeltreffend

Er was een ruime aanbod aan onesie. Echter de onesie die ik wou was uitverkocht. Jammer dat ik niet kon zien wanneer die weer beschikbaar waren. Toch heb ik uiteindelijk alternatief gevonden. Na de bestelling en dag later in huis.

Leuke onesie zoals op de foto en snel geleverd

Erg positief

Ik vind het een lekker en goed pak het enige nadeel is dat toen ik hem kreeg er 2 bruine vlekken inzaten die ik er niet uit krijg

fantastish formidabel ongelooflijk

krijg mijn onsie thuis 2 stuks leuk . goede kwaliteit.ben blij.leuke dierenprints. kan niet kiezen en nog betaalbaar ook.gelukkige klant uit overpelt.

Super tevreden over artikel en levering en betaling werden snel en correct afgehandeld.

Ga zéker nog een keertje bestellen!

Snelle levering, maten eenvoudig te bepalen op website, product zoals omschreven.

Snelle levering, goed product

Lekker warme onesie, snel geleverd. Maat staat tot 195, maar met mijn 192cm is hij aan de kleine kant.

Zit goed en super zacht

De onesie zit echt heel goed en is ook superzacht, ook na eerste wasbeurt

Mooie prijs en vlotte bezorging.

Heel goed product

Snel ontvangen, goede kwaliteit en een erg fijne stof. Zeker een aanrader

Super!!

Goede maat en hele goede kwaliteit (stof) echt helemaal super

Snelle service en goed product

Onesie was er snel en zag er goed uit! Was alleen fijn geweest als er ook een optie voor rits was i.p.v. knoop

Snelle verzending

Super snelle verzending maar de maten kloppen niet helemaal. Ik ben 158 en maar m was te klein. Terugsturen €7,25 en weer €6,95 voor een nw verzending is best veel.

Snelle levering en je wordt telefonisch netjes en spontaan behandeld.

Past perfect

Leuke onesie, prima maat en ideaal met zo’n rits ad achterkant 🙂

Mijn onesie is snel binnengekomen, zit erg lekker en de maat klopt ook prima.

Tevreden, goede kwaliteit voor een lage prijs en snelle levering.

Onesie van matige kwaliteit

Snel bezorgd. Mn dochter heeft hem 2 uurtjes aangehad, en er zitten reeds verschillende gaatjes op stiknaden, en de rits aan de achterkant is al kapot. Dat het geen topkwaliteit was wisten we (daar is dd prijs ook niet naar) maar het is wel onder de maat.

Snelle service maar het product valt te klein

We hebben gekeken naar de maat en die zou ruim moeten zijn, maar t product valt te klein. Terugsturen is echter geen optie, want dan zit je met de verzendkosten. De onesie is wel erg leuk en zacht.

Snelle levering, goed product en reactie op e-mail

Snelle levering, prima product en snelle reactie op vragen over de mail.

Pasvorm niet goed

Ik had een onesie besteld voor 195 cm maar het beendeel was erg kort en het lijfdeel heel lang dit zat niet lekker. Ook zaten de benen erg strak terwijl ik gewoon slank ben. Ik heb het terug gestuurd maar moest helaas 7, 50 aan verzendkosten betalen.

Super snelle levering leuk voor last minute activiteiten. Klein minpuntje de stof liet veel losse pluisjes los

Snelle en correcte levering top👍

Om 16:25 besteld en dag erna al geleverd Dochter super blij

Snelle en vlotte levering.

Alles verliep naar wens.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.