Heel goede ervaring, zeer snelle service. Dank u.

Fijne levering. Kwaliteit van onecies niet geweldig.

Goede en snelle levering. Helaas zat er een gat in de onecie waar geen gat moest zitten. Gelukkig kan ik het zelf dichtnaaien.

5 sterren

Super zachte onesie aan een aanbiedingsprijsje super content

Snelle levering en goede kwaliteit! Blij met m'n bestelling!

Komt verpakt in eigen opbergzak en past perfect! geweldig!

Pak komt al meteen in een makkelijke opbergzak met rits, en zit erg comfortabel. Voor nu alleen nog even aangeprobeerd, maar ben nu al zer tevreden met de kwaliteit, en snelheid waarop het is aangekomen. Graag zie ik wel nog pantoffels die betreft kleur ook passen bij de onesie (paars in dit geval) of een andere design hebben dan Dino-sloffen. (je ziet immers niet dezelfde slof passen bij een konijn)

Goede, vriendelijke en snelle service

Nadat de Olaf onesie uitverkocht was een mail gestuurd wanneer hij ongeveer binnen zou komen. Snel een reactie ontvangen en kon ook een reservering doen. Uiteindelijk kunnen bestellen en de dag erna al thuis ontvangen. Goede, snelle en vriendelijke service.

Mooi pak voor een goede prijs

Supertevreden

Snelle levering maar een onesie met schaden

Het pakketje was er snel. Ik heb ze natuurlijk gecheckt en er zit een grote vlek in en ik mis 1 knoopje. Heb net geprobeerd om te bellen maar ze nemen niet op. Hopelijk nemen ze snel contact op want dit is de schande

Leuke onesies!!!

Leuke onesies en goede kwaliteit. Snel in huis.

Super goed

Levering snel, Maat past perfect, precies zoals op de foto. Super goed dus

Bedrijf met unieke kwalitatief goede onesies

Snelle levering. Degelijk leuk en kwalitief goed materiaal

Supersnelle service

Om 16.29 bestelde ik 2 onesies en 2 minuten later was het pakketje verstuurd. De volgende dag was hij al aangekomen. Beide onesies waren in prima staat!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Fijne website, snel en makkelijk bestelling geplaatst. Goed (bijna teveel) op de hoogte gehouden van levering. Snel geleverd in goede verpakking. Mooie kwaliteit onesie. Zeer tevreden klant hier!

Fantastisch snelle levering!!

Zeer goede mooie kwaliteit, grandioos tevreden!!

Mooie onesie, past goed

De onesie werd direct geleverd, verder past het prima en ziet t er leuk uit!

Tevreden

Eenvoudige bestelling, Snelle levering. Pak ziet er mooi uit. Echter de zakken aaan de voorzijde daar passen mijn vrouwenhanden niet in, eerder kinderhanden. Op de achterzijde bevindt zich een rits over de gehele breedte van je billen zodat je hier bij kan. Zou echter handiger zijn geweest alsdit 2 ritsen zouden zijn zodat je makkelijker bij beide kontzakken van je broek kan komen. Ik ben 1.72 en ben voor de xl (vanaf 1.75) gegaan. Ik denk dat ik de kleinere maat niet zou passen dus mijn advies grotere maat bestellen dan je hebt.

Super snelle levering, prima product.

Onesie was er met een dag. Kwaliteit van het pak is iets minder. Knoopsgaatjes zijn iets te groot uitgesneden waardoor de knoopjes er makkelijk uit gaan.

Het is heel mooi en heel zacht. Bedankt.

Het is heel mooi en heel zacht. Bedankt

Vlotte service en ruim aanbod

Voor carnaval zocht ik een dierenpak. Op deze site vond ik zeker mijn goesting, dus heeft deze website toch een nadeel: het moeilijke kiezen😂 te veel leuke modellen aan een schappelijke prijs.

Prima product tegen een prima prijs.

Snelle levering, goede digitale communicatie.

Awesome

Ik verwachtte een "wegwerp-onesie" voor carnaval maar hij is van goede kwaliteit! Stof is warm en stevig, naden zijn strak en ook de versieringen zoals oogjes etc zit er erg goed op. Ik ben afgegaan op mijn lengte (175 cm) en heb hierom een XL genomen, ondanks dat ik een smalle omvang heb. Hij zit heerlijk en als ie carnaval en een was op hoge temperatuur daarna overleeft, ga ik m vaker dragen!

Perfecte onesie en perfecte service!

De vleermuis onesie voor mijn zoon is leuk! Maatvoering klopt prima, heerlijk zachte stof. Nav mijn mail al heel snel compleet antwoord en...snel geleverd!

Verrassend goed

Mijn onesie bleek beter dan de foto's mij lieten geloven. Zeer aangenaam verrast door de geweldige kwaliteit en snelle levertijd. Ook het assortiment is erg kleurrijk. Ik weet dat het product komt van een leverancier. Maar ik vind het alsnog fijn om een in Nederland gevestigde winkel te hebben die t aan mij levert. Misschien een handig idee om de video, die uw leverancier heeft op hun site mbt hoe verschillende maten je gaan passen, ook te linken op jullie site. Hij bleek voor mij erg behulpzaam.

Goedkoop was deze keer geen duurkoop

Voor die prijs verwacht ik geen topkwaliteit maar ik was positief verrast. Paste zoals vermeld en nog lekker dikke stof ook!

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.