Goede service, prima kwaliteit. Nooit gedoe.

Als het kon droegen mijn kids de onesies dag en nacht!

Al enkele malen bestelling gezet. Nooit problemen gehad. Praktisch dat je in afhaalpunt kunt laten leveren.

Alle drie de onesie's gaatjes in

Heb 3 onesie's besteld. Zien er leuk uit, maar in de 2 vd 3 gaatjes. Dag erop bleek in de 3de ook een gaatje in de zak te zitten. Slechte kwaliteit. Heb een mail gestuurd, telefonisch op dat moment niet bereikbaar. Nu wachten op een reactie en passende oplossing.

Voordelig bestellen, duur betalen

Snelle levering en voldoende kwaliteit. Maar als je door de drukte vergeet de rekening gelijk te betalen ben je alsnog door uit door enorme extra bedragen bij een herinnering. Eigen schuld? Ja. Maar ik zal hierdoor niet meer bestellen bij studentonesie.

Overzichtelijke website, leuke producten

Super service

Goede service goede kwaliteit

Leuk pak wel aan de prijs

Mijn dochter is er erg blij mee. Ik vind de kwaliteit niet in verhouding staan met het bedrag.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Broeklengte te kort

Helaas zijn de broekspijpen te kort.Ik ben 1.56 lang en had al extra een maat groter genomen. Maar de broekspijpen zitten tot een stuk boven mijn enkels. Als je dan gaat zitten springt de rits open, dus die ga ik maar dicht naaien. Jammer maar wel warm Volgende keer maar een nemen voor mensen van 1.80 😁

Snel bezorgd, zachte stof en de onesie heeft achter een rits zodat je niet hem helemaal uit hoeft te doen om naar de wc te gaan. Zeer tevreden, maar ik vind het wel prijzig maar ik ben dan ook wel een student dus blut.

Kleiner dan verwacht.

Super snelle levering en het materiaal is perfect! Maar wat aan de kleine kant voor een xl het lijkt net alsof ik een driekwart broek aan heb😂

Snelle levering, goede kwaliteit onesie.

De levering en kwaliteit is top!

De kwaliteit van de roze dino onesie is super! Het product is snel geleverd!

Mooie pakken! Mooie stof! Goede kwaliteit en snelle levering.

Erg blij met de geleverde pakken. Voor de prijs kun je bijna niet geloven dat er zulke mooie en zachte pakken worden opgestuurd. Erg blij!

Prima en snelle levering.

Fijne onesie , blij mee.

Verschillende maten

Ik heb twee onsies besteld. Beide in maar XL. Alleen val de een een stuk kleiner uit dan de ander.

Chille onesie

Eenvoudig besteld, met een paar dagen in huis.

Snel, leuk en goede kwaliteit

Zoals hierboven, twee dikke duimen

Via de chat kon ik gelijk mijn vragen stellen en dat werd direct beantwoord zonder wachttijd. Daarna besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt, super zachte onesie en hij zit als gegoten. Super bedankt!

Supermooi!

Ik ben echt episch tevreden met mijn Yoshi onesie. Hij zit zo chill en ziet er echt supermooi uit.

Snel geleverd, mooi verpakt, past goed. Niks op aan te merken, gewoon goed.

Perfect!

Voor onze groep onesies gekocht, we konden vooraf passen met een kleine bestelling en zo werden makkelijk ook de andere besteld. Hele leuke pakken dus carnval dit jaar wordt weer geweldig!

Erg mooi en leuk

Kinderen zijn er super blij mee en trekken de onesie gelijk aan na school. Ziet er erg mooi uit en ze zijn ook lekker zacht.

Super snel en mooi

Volgende dag in huis, past perfect en zit super lekker!

nintendo onesie leuk maar knoopjes zijn erg onhandig

de nintendo premium onesies zijn erg leuk om te zien en de kwaliteit is ook goed, maar de knoopsluitingen zijn voor kinderen niet te hanteren. wel een snelle en nette levering

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.