Prima service.

Snelle levering. Ziet er goed uit, maar ik kan niet zeggen of de onesie ook goed zit, want het is een Sinterklaascadeautje

Okee

Hij is prima. Alleen ff opletten met de maat. Er staat dat hij geschikt is van 165 cm tot 195 cm. Ik ben 178 cm. En hij is net goed voor mij. Denk dat langere mensen hier problemen mee kunnen krijgen.

quality

fast delivery

snelle service, duidelijke website

Ik keek voor het eerst op deze site, hij was overzichtelijk, en ook de snelheid van bezorgen was perfect.

Snelle levering en heerlijke kwaliteit!

Snelle levering en heerlijke kwaliteit! M’n kids leven erin

Zeer goede service en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit onesies, superveel keuze en klantvriendelijk en goede service

Goede service en snelle bezorging

Er wordt met je meegedacht, eer zeer goede service en er is heel snel geleverd.

Overzichtelijk, klantvriendelijk, snelle goede service.

De site is overzichtelijk, veel keuze in het assortiment en creatief leuk opgezet. Met een paar kliks is de bestelling zo gemaakt. Levering is snel en goed verpakt.

Uitmuntende service

Ik ben zo gelukkig dat ik jullie gevonden heb via google was ik opzoek naar onesies voor onze grote 'kids' en met een vraag te stellen aan jullie chat service ben ik echt waar fantastisch geholpen geweest en nam ik het risico om voor de 1ste keer 3 onesies te kopen, ook het verdere verloop van bestelling tot aannemen van de PostNL was TOP 👍 Super bedankt en ik en mijn echtgenoot weten zeker dat onze grote kids gaan zeggen dat Sinterklaas een geweldig kado gebracht heeft 😊 Alvast bedankt en nu duimen dat ze passen 🤭👍😉

Prima product en levering

Snelle levering en de kwaliteit van het product is super

Positief!

Het pakket werd op tijd en juist geleverd.

Snelle levering ,prima product

Leuke onesie snelle levering

Ruime keuze leuke onesies. Eenvoudig bestellen betalen en snel geleverd.

Ziet er volledig uit zoals verwacht.

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Vanuit een overzichtelijke site naar snel warm in een kwaliteit onesie op de bank thuis

Fantastische site waar je duidelijk en goed een overzicht heb over alle onesies met een scherpe prijs. Onesie is van goed kwaliteit, heerlijk zacht, enorm warm en toch voelt deze stevig en sterk aan qua materiaal. Emails verdwenen bij mij wel in de spamfolder, zelfs nadat het gemerkt werd als "geen spam".

vlot en correct

goede en vlotte service

Geen problemen gehad, om 10 voor half 5 besteld en netjes de volgende dag in huis!

Zalig

Heerlijke onesie voor de winterdagen. Zit zeer comfortabel en lekker warm voor de koude avondjes voor de tv.

Goede en snelle service!

Kwaliteit is pas na pakjesdag te beoordelen, dan kunnen onze kleinkinderen passen. En later zal na ‘n wasje blijken of de kwaliteit goed is.

Alles helemaal goed

Duidelijke website Makkelijk bestelproces Levering in 1 dag Onesie van superkwaliteit :)

Snelle levering en goede kwalitiet

Ik vind dat er een snelle service is, maar vond dat er nog veel verzendkosten bij kwamen, heb nl ooit eens ergens anders een onesie besteld zonder extra verzendkosten, helaas hadden ze deze onesie nu daar niet vandaar via deze site.

Duidelijke website en super-snel geleverd

Duidelijke website en super-snel geleverd 👍🏻

Snelle, goede bezorging

Leuke actie en daarmee een goede kwaliteit onesie besteld met snelle bezorging.

Snelle levering, goeie kwaliteit

De onesie werd geleverd binnen de uur en was van goeie kwaliteit.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.