De bestelde onesie had door een productiefout een aantal gaatjes op de naden. Na melding mocht ik zelf kiezen om een gedeelte van het geld terug te ontvangen voor reparatie of om hem retour te sturen voor een nieuw exemplaar. Dit alles was snel en correct geregeld. De onesie is gemaakt van een heerlijke zachte stof en past perfect.

knus en comfortabel

ik heb er tot nu toe heel vaak in gezeten tijdens het gamen en ik kan nu al zeggen dat hij super lekker zit. het enige jammere is wel dat er geen rits is maar knopen, hierdoor geef ik hem 4 sterren.

Goede website, alles was heel duidelijk.

Niet te duur maar wel hele goede kwaliteit. Zou zo nog een onesie kopen.

Zalig zachte onesie en super snel geleverd.

De onesie was zeer snel geleverd. Het is een super mooie en zachte onesie, perfect een luie zondag.

Snel en netjes geleverd

Goede site!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Ben blij met mijn aankoop en ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit. Echter zou ik het fijner vinden als de pasvorm minder overdreven groot zou zijn. Verder is de stof erg fijn en het design ook.

Snelle levering van een geweldige onesie!

Bestellen gaat makkelijk en de levering met PostNL was supersnel. Dochterlief blij met haar varkensonesie!

Snelle levertijd en onwijs goede service. Leuke producten voor een leuk prijsje.

Perfect voor een dagje niksdoen

Goede ervaring ik hou van de rits bij de kont zodat ik in mijn onesie kan poepen. Heel zacht, zou het product zeker aanraden

Mooie onesie, prima kwaliteit, late bezorging, vrij hoge prijs.

De onesie is mooi en van goede kwaliteit. Ook vind ik 'm erg origineel. De bezorging duurde alleen langer dan beloofd (de volgende dag) en kwam twee dagen na de bestelling. Ook vind ik de prijs voor een onesie bij Studentonesie vrij hoog als ik het vergelijk met andere shops.

Ik vond het erg goed en de onesie is heel fijn

De onesie was snel binnen, zit heel lekker en ziet er ook nog goed uit. Daarnaast was er erg goede service.

super

alles rondom bezorging netjes verzorgd. juiste informatie betreft order en levering

Snelle bezorging, prima!

super service

supersnelle levering en netjes aangekomen. Geen overdreven grote doos maar perfect passend stevige plastic verpakking

Supersnelle levering

Prettige samenwerking

Super tevreden

Geweldig mooi charmanderpak, mooie aanbieding, de maat was goed, snelle service dus helemaal top!

Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Ik heb Sully en Stitch gekocht om te delen met een zeer speciaal persoon die sinds kort in mijn leven is verschenen <3. De onesies hebben zeker hun effect niet gemist toen hij gisteren langs kwam. Hij vond em zo geweldig, dat hij in de onesie (Sully), naar huis is gereden xD! De oudere dame die em zag naar de wagen stappen vond het ge-wel-dig :p I'm shure he made her day! Bezorging: 's anderdaags in huis, niets op aan te merken. Kwaliteit: zachte, niet te dikke (fleece) stof. De vulling in de staart (Sully) is ook niet al te hinderlijk zoals bij sommige onesies wel het geval is... Ook niets op aan te merken. PS Knuffelen in een onesie is gewoon - onbeschrijfelijk! Dus voor de koppeltjes die twijfelen, gewoon DOEN!

Snelle levering, wel beschadiging

De naar van de linkermouw is deels gescheurd. Aangezien ik heb dit weekend nodig heb houd ik hem. Misschien dat jullie het eerst kunnen checken voordat het ingepakt wordt. Voor de rest geen aanmerking. Maat klopt precies

Snelle service en doet wat de klant vraag.

Super goeie service en prima kwaliteit

Bestelling was overzichtenlijk, duidelijk en Ging gemakkelijk. Levering was keurig op tijd. Kwaliteit van de onesies is ook uitstekend!

Super zachte onesie!

De onesie kwam snel en in een mooie verpakking. Erg tevreden.

Prima kwaliteit, snelle levering

De bestelling was er de volgende dag, en was van prima kwaliteit, zeker in verhouding tot de prijs. Absoluut een aanrader!

Het werd snel geleverd en het is van goede kwaliteit

Snel en netjes

Snel geleverd het pak kwam overeen met wat ik wilde

Snel en een mooie kwaliteit onesie

De onesie was moeilijk om uit te zoeken: zoveel keus! Beide kinderen blij met een mooie, warme en zachte onesie die heel snel en netjes verpakt thuisbezorgd werden. Top dus!

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.